Λύτρωση στις καθυστερήσεις για Λεβερκούζεν

23:44 2/10/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 2η αγωνιστική

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ:΄2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Μπάι Αρίνα

Εξαιρετικό ματς στη Γερμανία με τη Λεβερκούζεν να επικρατεί με 2-1 της Σοσιεδάδ με γκολ στις καθυστερήσεις. Μετά από ένα κακό πρώτο 20λεπτό η Λεβερκούζεν ανέβηκε και στο 21' είχε καλή ευκαιρία με τν Κίσλινγκ. Η Σοσιεδάδ

απάντησε με μια κεφαλιά του Ελουστόνδο στο 34'. Ο Ρόλφες στο 41' δεν βρήκε στόχο αλλά λίγο πριν λήξει το ημίχρονο έκανε με κεφαλιά το 1-0. Μόλις στο 50' στο δεύτερο μέρος η Σοσιεδάδ κέρδισε πέναλτι και ο Βέλα σκόραρε στο... ριμπάουντ της επέμβαση τους Λένο ισοφαρίζοντας. Ο Μεξικάνος στο 60' έχασε τεράστια ευκαιρία να βάλει τους "τσούρι ουρδίν" μπροστά στο σκορ. Στο 73' ο Ντε λα Μπέγια έκανε το σουτ αλλά ο Λένο έδιωξε. Η Λεβερκούζεν στο 85' έχασε απίστευτη ευκαιρία αλλά στις καθυστερήσεις ο Χέγκελερ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Βολσκάιντ, Μπένιτς (69'Καν), Ράιναρτζ, Τοπράκ, Μπέντερ, Χίλμπερτ, Ρόλφες, Σον (68'Κρούσε), Σαμ (84'Χέγκελερ), Κίσλινγκ.

Ρ.ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κ. Μαρτίνεθ, Γκονθάλεθ, Ι. Μαρτίνεθ, Ντε λα Μπέγια, Μπεργάρα, Ελουστόνδο, Θουρουτούθα (89'Ρος), Βέλα, Σεφέροβιτς (68'Αγκιρέτσε), Γκρισμάν (83'Τσόρι).

Keywords
Τυχαία Θέματα