Λύτρωση με Μοράτα

00:22 12/11/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΒΑΝΤΕ- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-2
Γήπεδο: Θιουτάτ ντε Βαλένθια

Όλα πήγαιναν εναντίων της... Απόντες οι Ιγκουαΐν και Μπενζεμά, εκτός και ο Ρονάλντο από το ημίχρονο, βροχερό το τερέν, χαμένο πέναλτι, δύο δοκάρια....Κι όμως η Ρεάλ βρήκε λύση και απέδρασε με το διπλό (2-1) από την έδρα της Λεβάντε και η λύση ακούει στο όνομα Μοράτα!

Το ματς δεν ξεκίνησε με καλούς οιωνούς

για τη «βασίλισσα». Το γήπεδο ήταν βαρύ από τη βροχή και μόλις στο 4' ο Ναβάρο συγκρούστηκε με τν Κριστιάνο και του άνοιξε το φρύδι. Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ανήκε στη Λεβάντε και ήταν ένα σουτ του Μάρτινς στο 7ο λεπτό, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ, ενώ στο 18' την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Αλόνσο. Όμως στο 23' ήρθε το γκολ για τη Ρεάλ. Ο Αλόνσο εκτέλεσε το φάουλ, ο Ναβάρο έδιωξε πάνω στον Ρονάλντο που σταμάτησε όμορφα την μπάλα και με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0.

Στο 46' ο Κασίγιας σταμάτησε το σουτ του Χουανλού, όπως και έκανε και στο 48' σε σουτ του Μπαρκέρο. Στο 56' ο Μουνούα πραγματοποίησε τεράστια διπλή επέμβαση σε σουτ του Ντι Μαρία και στο 57' η κεφαλιά του Πέπε σταμάτησε στο δοκάρι της Λεβάντε. Στο 60' η Ρεάλ είχε κι άλλο δοκάρι με τον Ράμος, αλλά στο 62' ο Άνχελ απέφυγε τον Πέπε κι έκανε το 1-1 με όμορφο σουτ. Στο 64' ο Χουαανφράν έκοψε το σουτ του Εσιέν, ενώ στο 71' η Ρεάλ κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτι. Ο Ναβάρο έκανε μεν φάουλ στον Καγιεχόν, αλλά εκτός περιοχής καθαρά. Ωστόσο ο Μουνούα απέκρουσε το πέναλτι του Αλόνσο και έσωσε την ομάδα του. Στο 75ο λεπτό ο Αλμπιόλ έκανε τραγικό λάθος, αλλά ο Χουανλού αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Κασίγιας, ενώ στο 83' ο Μουρίνιο έριξε στο ματς τον Μοράτα. Και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έκανε το 2-1. ο Αλόνσο εκτέλεσε ένα φάουλ και ο νεαρός άσος με κεφαλιά νίκησε τον Μουνούα. Στο 87' ο Μάρτινς προσπάθησε να περάσει και τον Κασίγιας, ο οποίος βρήκε λίγο την μπάλα και τον ανάγκασε να ανοιχτεί και να αστοχήσει.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Μουνούα, Χουανφράν, Ναβάρο, Μπαγιεστέρος, Λόπες, Ιμπόρα, Ντιόπ (86' Ρουμπέν), Χουανλού, Μπαρκέρο (86' Μίτσελ), Ελ Ζαρ (55' Άνχελ), Μάρτινς.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Πέπε, Αρμπελόα (70' Κακά), Ράμος, Κοεντράο, Αλόνσο, Εσιέν, Καγιεχόν, Οζίλ (83' Μοράτα), Ντι Μαρία, Ρονάλντο (46' Αλμπιόλ).

Keywords
Τυχαία Θέματα