Λύγισε στο τέλος το Ανόβερο

00:07 30/3/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ- ΑΝΟΒΕΡΟ: 2-1
Γήπεδο: Βιθέντε Καλντερόν
Η Ατλέτικο επικράτησε με 2-1 του Ανόβερο με γκολ στο 89' και απέκτησε ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση.
Η Ατλέτικο έδειξε από νωρίς τις άγριες διαθέσεις της και μόλις στο 3ο ο Ζίλερ αναγκάστηκε σε όμορφη επέμβαση σε σουτ του Φαλκάο.
Ωστόσο στο 9' ο γκολκίπερ του Ανόβερο δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα, καθώς ο Φαλκάο με κεφαλιά μετά

από εκτέλεση φάουλ του Μάριο, έκανε το 1-0.
Στο 24ο λεπτό ο Αντριάν έκανε καλό σουτ, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό, ο Τουράν σέντραρε από αριστερά και ο Φαλκάο με το κεφάλι έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ
Ωστόσο το Ανόβερο στη μοναδική καλή στιγμή του στο πρώτο μέρος έφερε το ματς στα ίσια στο 38ο λεπτό. Σκόρερ ο Ντιούφ με όμορφη προβολή μετά από σέντρα του Τσερούντολο.
Η Ατλέτικο πίεσε στην επανάληψη και στο 50' μετά από κόρνερ του Αρντά, ο Αντριάν πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Οι Ισπανοί έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ στο 61ο λεπτό αλλά ο Τουράν δεν μπόρεσε από κοντά με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο επόμενο λεπτό ο Ντιουφ από κοντά πλάσαρε αλλά ο Κουρτουά έδιωξε σε κόρνερ.
Τη νίκη στην Ατλέτικο έδωσε ο Σάλβιο με πανέμορφο πλασέ έξω από την περιοχή στο 89ο λεπτό.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουρτουά, Γκοντίν, Λουίς, Μιράντα, Μάριο Σουάρες, Αρντά, Γκάμπι, Κόκε (61' Ντιέγκο), Αντριάν (70' Σάλβιο), Φαλκάο, Χουανφράν
ΑΝΟΒΕΡΟ: Ζίλερ, Πόγκατετζ, Έγκιμαν, Τσερούντολο, Πάντερ (70' Σουλτζ), Πίντο, Στιντλ, Σμιέντεμπαχ (56' Κόναν Για), Ράους, Σλάουντραφ, Ντιούφ (81' Αμπντελαουέ).

Keywords
Τυχαία Θέματα