Λουίς: «Ο Ράφα με έκανε καλύτερο»

20:22 20/4/2013 - Πηγή: AEK365

Μπορεί ο Μπενίτεθ να έχει ακούσει τα εξ αμάξης από τους οπαδούς της Τσέλσι, όμως φαίνεται πως το κλίμα μέσα στην ομάδα δεν είναι το ίδιο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα λόγια ενός εκ των αμυντικών των «μπλε», Νταβίντ Λουίς, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε πως δίπλα στον Ισπανό τεχνικό έχει βελτιώσει τις ποδοσφαιρικές του δεξιότητες.
«Κάθε φορά δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και σε αυτό με έχει βοηθήσει πολύ ο Ράφα. Λατρεύω τη φιλοσοφία που μας περνάει. Έχει βοηθήσει πολύ και έχει αλλάξει τον τρόπο που παίζουμε. Βλέπει το ποδόσφαιρο όπως το βλέπω

εγώ. Το αγαπάει» τόνισε αρχικά στο «Chelsea TV» ο Βραζιλιάνος και πρόσθεσε: «Θέλει να πιέζουμε ψηλά και να κρατάμε την κατοχή της μπάλας. Προσωπικά, μου δίνει αυτοπεποίθηση να δοκιμάζω πράγματα, όπως σουτ και πάσες που βοηθούν την ομάδα. Ξέρει πολύ ποδόσφαιρο και αυτό είναι που μου αρέσει περισσότερο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο αυριανό (21/4) παιχνίδι, κόντρα στη Λίβερπουλ.

«Κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι και όχι αυτά που ακολουθούν. Για εμάς, η Λίβερπουλ είναι το επίκεντρο. Αν πάρουμε τη νίκη θα είμαστε στην πρώτη τριάδα. Φυσικά, κάθε παιχνίδι μετά από αυτό θα είναι σημαντικό και αν καταφέρουμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα από το καθένα, θα τερματίσουμε στην τριάδα. Έχουμε αρκετή εμπειρία και ποιότητα για να τα καταφέρουμε. Τέλος, έχουμε και το Γιουρόπα Λιγκ, στο οποίο το καλό μομέντουμ θα παίξει καθοριστικό ρόλο» είπε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Λουίς.

Keywords
Τυχαία Θέματα