Λουίς Ενρίκε: Ιδανικό να είχε μηδέν βαθμούς η Ρεάλ

16:55 19/10/2014 - Πηγή: AEK365

Μια εβδομάδα έμεινε για το πρώτο Clasico της σεζόν στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" με την Μπαρτσελόνα να είναι πρώτη με τέσσερις βαθμούς διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Λουίς Ενρίκε να σημειώνει πως το ιδανικό θα ήταν η μεγάλη αντίπαλος να πήγαινε στο ντέρμπι με μηδέν βαθμούς.
Σε δηλώσεις του μετά το 3-0 επί της Εϊμπάρ, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Η ιδανική κατάσταση θα ήταν αν είχαμε τους πόντους που έχουμε τώρα και Ρεάλ δεν είχε κανέναν. Δεν θα κρίνει κάτι αυτό το ματς. Εμείς θα πάμε στο Μπερναμπέου με

το σκεπτικό να πάρουμε τη νίκη, όπως κάνουμε πάντα, να είμαστε η καλύτερη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ακριβώς το ίδιο και με τον Άγιαξ αλλά αυτή τη στιγμή, θέλω από τους παίκτες μου να ξεκουραστούν ώστε έπειτα να αρχίσουν να συγκεντρώνονται για το επόμενο ματς".

Σε ερώτηση αν θα δώσει "ανάσες" στον Λιονέλ Μέσι, ο Λουίς Ενρίκε απάντησε ως εξής: "Θα πάρει χρόνο ξεκούρασης αλλά αυτή πιστεύω πως είναι μία ξεχωριστή στιγμή για την ομάδα και τον Λέο. Μερικές φορές κοιτάζω το πρόσωπο που κάθεται δίπλα μου στον πάγκο και λέω πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε τον Μέσι.
Για μας δεν είναι μόνο αυτά που δημιουργεί, δίνει κίνητρα στους συμπαίκτες του και είναι φανταστικό να έχουμε έναν τέτοιο φορμαρισμένο παίκτη στη διάθεσή μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα