Λίπι: Φαβορί η Γιουβέντους

15:42 16/10/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά το τέλος των υποχρεώσεων της Εθνικής Ιταλίας το ενδιαφέρον στην γειτονική χώρα θα στραφεί στο ντέρμπι κορυφής της Serie A ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Νάπολι με τον Μαρσέλο Λίπι να χρήζει φαβορί την πρωταθλήτρια Ιταλίας και να εμφανίζεται σίγουρος πως οι δυο ομάδες θα προσφέρουν θέαμα υψηλού επιπέδου.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Tuttosport", ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας από την Κίνα όπου βρίσκεται τόνισε: "Η Γιουβέντους είναι

φαβορί σε αυτό το ματς, αν και η Νάπολι έχει μια σπουδαία ομάδα. Το σίγουρο είναι πως το θέαμα που θα παρακολουθήσουμε θα είναι υψηλού επιπέδου".
Για τους παίκτες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο ντέρμπι, ο Λίπι δήλωσε: "Ο Τζοβίνκο, που τον θεωρώ φαινόμενο και ο Καβάνι, που για να τον σταματήσει ο Κόντε πρέπει να σκαρφιστεί πολλά κόλπα. Αν, βεβαίως, βρεθούν στο γήπεδο και παίξουν ανάλογα με τις δυνατότητές τους".
Ο Λίπι εξήγησε την τελευταία του φράση λέγοντας: "Είναι παράλογο που το πρόγραμμα αναγκάζει τους προπονητές των δύο καλύτερων ομάδων να προετοιμάσουν ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι έχοντας ένα σωρό παίκτες διάσπαρτους σε όλο τον κόσμο. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κανονίζεται το αγωνιστικό πρόγραμμα με τέτοιο τρόπο ώστε οι αγώνες της εθνικής να μην επηρεάζουν το πρωτάθλημα και το αντίθετο. Τώρα δεν ξέρει κανείς σε ποια κατάσταση θα επιστρέψουν οι διεθνείς. Και αυτό μπορεί να αλλοιώσει το αποτέλεσμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα