Λεονάντο: Να γίνω ηγέτης της ΑΕΚ!

08:55 21/11/2011 - Πηγή: AEK365

Έτοιμος και ικανός να γίνει ο ηγέτης αυτής της ΑΕΚ δηλώνει ο Λεονάρντο σε συνέντευξή του. Ο Βραζιλιάνος μιλώντας στην Κιτρινόμαυρη Ώρα, αναφέρεται τόσο στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ώστε να ολοκληρώσει όλα τα παιχνίδια, για το μέλλον του στην ομάδα, τον Κωστένογλου κι άλλα. Αναλυτικά όλα όσα είπε:

- Αυτός είναι ο Λεονάρντο που περιμέναμε το καλοκαίρι του 2009. Κάλλιο αργά παρά ποτέ...

«Είμαι καλά πλέον, νιώθω πολύ δυνατός,

σκοράρω συχνά και καταλαβαίνω ότι οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται και με ψάχνουν στον αγωνιστικό χώρο. Είναι αλήθεια ότι όλα έγιναν πιο εύκολα για μένα μετά την αποχώρηση παικτών όπως ο Σκόκο, ο Τζιμπούρ και ο Μπλάνκο. Βρήκα τον χώρο να παίξω, να πιστέψω περισσότερο στον εαυτό μου, να αποκτήσω αυτοπεποίθηση. Αν είχα διαφορετική μεταχείριση όμως τα προηγούμενα χρόνια, θα έκανα πολύ καλύτερα πράγματα και μαζί τους. Όμως η ίδια η ομάδα δεν με πίστεψε».

- Αισθάνεσαι πλέον ως ο ηγέτης της ΑΕΚ; Είναι αυτή μία ευθύνη που δεν φανταζόσουν ότι θα αναλάμβανες από τη μία ημέρα στην άλλη;

«Είναι αλήθεια ότι το καλοκαίρι προσπάθησα να πιστέψω περισσότερα στα λόγια. Κανονικά δεν θα έπρεπε, όμως προσπάθησα. Τελικά αποδείχθηκε ότι ο Χιμένεθ είχε αποφασίσει να με βοηθήσει να κάνω ένα βήμα μπροστά κι εγώ άρπαξα την ευκαιρία. Κάθε μέρα που ξυπνάω αυτό σκέφτομαι... Να γίνω ο ηγέτης της ΑΕΚ, να είμαι ο ποδοσφαιριστής που θα κάνει τη διαφορά, αν γίνεται σε κάθε αγώνα. Χωρίς εγωισμούς και πάντοτε για το καλό της ομάδας. Είμαι πλέον ώριμος, έχω βρει τον τρόπο να ξεπερνώ σιγά-σιγά το ψυχολογικό πρόβλημά μου και αισθάνομαι ότι αυτή είναι η χρονιά μου».

- Θέλεις να μας μιλήσεις λίγο γι αυτό το πρόβλημα το οποίο σε επηρεάζει μετά το 60' των αγώνων;

«Είναι κάτι που το αντιμετωπίζω από τα 16 μου χρόνια. Μετά το 60' παθαίνω κράμπες στις γάμπες μου. Αλλά ξέρω καλά ότι δεν είναι θέμα φυσικής κατάστασης. Έχω μιλήσει με γιατρούς γι αυτό, έχουν γίνει ειδικές μετρήσεις. Έδειξαν ότι είμαι δυνατός, θα μπορούσα να παίξω και τρία ημίχρονα. Οδηγηθήκαμε στο συμπέρασμα ότι το πρόβλημα δημιουργείται από το άγχος, από το στρες που έχω όταν παίζω. Είναι καθαρά ψυχολογικό, έχει μπει στο μυαλό από τότε που ήμουν παιδί. Προσπαθώ να το βγάλω πλέον από εκεί, τελευταία αγωνίστηκα κάποια συνεχόμενα 90λεπτα, σκόραρα μάλιστα κατά του ΠΑΟ προς το τέλος του αγώνα, σιγά σιγά θα το αποβάλω από το κεφάλι μου. Τελευταία με προσέχει και ένας ειδικός διατροφολόγος και ήδη διαπιστώνω διαφορά».

- Μήπως αυτό το άγχος αποτελέσει τροχοπέδη στην επιθυμία σου να εξελιχθείς στον ηγέτη της ΑΕΚ;

«Θέλω να πιστεύω πως όχι. Ήδη έχω αρχίσει να παίζω συνεχόμενα 90λεπτα χωρίς να έχω αυτό το σύμπτωμα. Κάνω ακόμα καλύτερη διατροφή, νιώθω πιο δυνατός και σωματικά και ψυχικά και διαπιστώνω ήδη τη διαφορά. Δεν θέλω να ξανακοιτάξω πίσω, πρέπει να βλέπω μόνο μπροστά και να συνεχίσω έτσι. Στον ίδιο ρυθμό. Αυτή είναι μία σεζόν με κομβική σημασία για εμένα. Θέλω να όλοι να μιλούν για τον Λεονάρντο στο τέλος της σεζόν, να θυμούνται τη σεζόν 2011

Keywords
Τυχαία Θέματα