Επική ανατροπή με Ρόσι… (VIDEO)

15:24 20/10/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΟΡΙΝΟ- ΙΝΤΕΡ: 3-3
Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Τορίνο

Ματσάρα στο Τορίνο, με την τοπική ομάδα να μένει στο 3-3 κόντρα στην Ίντερ.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Τσέρτσι σημάδεψε το δοκάρι της Ίντερ, ενώ στο 5' ο Χαντάνοβιτς έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε, αλλά ο Καρίσο απέκρουσε την εκτέλεση του Τσέρτσι. Στο 11' ο Καρίσο είπε όχι σε σουτ

του Ντ'Αμπρόζιο, ενώ στο 17' το σουτ του Ταϊντέρ έφυγε λίγο άουτ. Τελικά στ 22ο λεπτό η Τορίνο εκμεταλλεύθηκε την αριθμητική της υπεροχή και άνοιξε το σκορ με τον Φάρνερουντ, αλλά στο 45+1' μετά από κόρνερ, ο Παντέλι έκανε λανθασμένη έξοδο και ο Γκουαρίν έγραψε τα 1-1.

Στο 53ο λεπτό ο Ιμόμπιλε έχασε μεγάλη ευκαιρία, ενώ στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης έκανε τελικά το 2-1 για την Τορίνο. Η Ίντερ απάντησε άμεσα και στο 56' μετά από νέο λάθος του Παντέλι, ο Παλάσιο έκανε το 2-2. Η Ίντερ παρότι με λιγότερο παίκτη, έκανε το 3-2 στο 72ο λεπτό με γκολ του Παλάσιο μετά από πάσα του Μπελφοντίλ, αλλά στο 90ο λεπτό ο Μπελόμο έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Τορίνο.

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Νταρμιάν, Βίβες, Γκάτσι, Μορέτι, Μπρίγκι (81' Μπελόμο), Φάρνερουντ (49' Ιμόμπιλε), Ντ'Αμπρόζιο, Πασκουάλε, Τσέρτσι, Μπαρέτο (75' Μετζιορίνι)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ρολάντο, Ζουάν, Τζόναθαν, Ρανόκια, Καμπιάσο, Ναγκατόμο, Γκουαρίν, Κόβασιτς (7' Καρίσο), Ταϊντέρ (61' Μπελφοντίλ), Παλάσιο (81' Γουάλας).

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ- ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 4-2
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Τρομερά πράγματα στο «Αρτέμιο Φράνκι» με τη Φιορεντίνα να διαλύει με 4-2 τη Γιουβέντους, η οποία είχε προηγηθεί με 2-0. Έτσι η Ρόμα ξέφυγε με 5 βαθμούς από τη 2η θέση και οι «βιόλα» ανέβηκαν στη βαθμολογία.

Το ματς ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίωρο, με τον Μαρκίζιο να έχει ένα καλό σουτ στο 29' και τον Νέτο να διώχνει. Ωστόσο στο 37ο λεπτό, ο Τέβες κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος κι έκανε το 1-0. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Φιορεντίνα, στο 40' οι «μπιανκονέρι» πέτυχαν και το 2-0. Μετά από κάθετη πάσα, ο Κουαδράδο προσπάθησε να διώξει αλλά έστρωσε στον Πογκμπά, που σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 51' οι Κιελίνι, Τέβες και Γιορέντε δεν μπόρεσαν να βρουν την μπάλα μετά από κόρνερ του Πίρλο, ενώ στο 53' ο Νέτο πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση σε πλασέ του Γιορέντε, όπως έκανε και στο 62΄σε σουτ του Ασαμόα. Η Φιορεντίνα, κέρδισε πέναλτι στο 65ο λεπτό και ο Ρόσι από τα 11 μέτρα, μείωσε σε 2-1. Οι «βιόλα» ανέβασαν στροφές και στο 75ο λεπτό ο Ρόσι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Μπουφόν δεν έπεσε σωστά και το 2-2 ήταν γεγονός. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Γιουβέντους, ήρθε στο 78' να ολοκληρωθεί η ψυχρολουσία. Ο Βαλέρο άνοιξε πανέμορφα δεξιά στον Χοακίν, που πλάσαρε ιδανικά τον Μπουφόν κι έκανε το 3-2. Δύο μόλις λεπτά είχαν περάσει από τη σέντρα και ο Κουαδράδο έφυγε σαν σφαίρα στην κόντρα, έδωσε δίπλα για τον Ρόσι, που με νέο πλασέ, έκανε το 4-2.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νετο, Ρονκάλια, Σάβιτς, Πασκουάλ, Ροντρίγκες, Πισάρο, Ακουϊλάνι (56' Χοακίν), Αμπροζίνι (23' Φερνάντες), Κουαδράδο, Βαλέρο, Ρόσι (85' Μάτος).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πογκμπά, Μαρκίζιο (77' Βιδάλ), Παντοΐν (83' Μότα), Πίρλο, Ασαμόα (79' Τζιοβίνκο) Γιορέντε, Τέβες.

ΤΖΕΝΟΑ- ΚΙΕΒΟ: 2-1
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Στις νίκες μετά από τέσσερα ματς επέστρεψε η Τζένοα, που επικράτησε της Κιέβο με 2-1.

Στο 16ο λεπτό το σουτ του Σαντάνα πέρασε λίγο άουτ και στο 22' ο Τζιλαρντίνο με όμορφη κεφαλιά, έκανε το 1-0 για την Τζένοα. Στο 31ο λεπτό το σουτ του Παλόσκι πέρασε λίγο άουτ.

Η Κιέβο μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 48' μετά από λάθος του Πορτανόβα, η μπάλα έφτασε στον Μπεντιβόλιο που με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Περίν. Ωστόσο στο 50', μετά από κόρνερ, ο Ριγκόνι έκανε το σουτ από το πέναλτι, ο Πουτζιόνι έδιωξε την μπάλα που βρήκε στο κεφάλι του Τζιλαρντίνο και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1. Στο 64ο λεπτό το σουτ του Πελισιέ από καλή θέση, δε βρήκε στόχο, ενώ στο 86' ο Λόντι είχε δοκάρι.

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Μανφρεντίνι, Πορτανόβα, Αντονίνι, Μαρκέζε, Λόντι, Μπιοντίνι, Βρσάλικο, Σεντουριόν (65' Κούτσκα), Σαντάνα (29' Στόιαν, 80' Φετφατζίδης), Τζιλαρντίνο

ΚΙΕΒΟ: Πουτζιόνι, Σάρντο, Φρέι, Σέζαρ, Κλέιτον, Ραντοβάνοβιτς (66' Θερό), Ριγκόνι, Εστιγκαρίμπια (70' Πάμιτς), Μπεντιβόλιο (66' Χετεμάι), Παλόσκι, Πελισιέ.

ΛΙΒΟΡΝΟ- ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 1-2
Γήπεδο: Αρμάντο Πίκι

Την πρώτη της φετινή νίκη πανηγύρισε η Σαμπντόρια που επικράτησε με 2-1 της Λιβόρνο.

Η Σαμπντόρια ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό με πέναλτι του Έντερ, ενώ στο 24' το σουτ του Παουλίνιο πέρασε μόλις άουτ. Στο 29ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Γκαμπιαντίνι, ενώ στο 34' ο Γκρέκο σημάδεψε το δοκάρι του Ντα Κόστα. Στο 37ο λεπτό ο Παουλίνιο βρέθηκε σε ιδανική θέση, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 58ο λεπτό ο Έντερ έκανε τραγικό λάθος και δεν μπόρεσε να σκοράρει και στο 90+2' ο Σιλιγκάρντι έκανε το 1-1 Λιβόρνο. Παρόλα αυτά, στις καθυστερήσεις του ματς, ο Πότσι με ακόμη ένα πέναλτι, έκανε το 2-1 κι έδωσε τη νίκη στη Σαμπντόρια.

ΛΙΒΟΡΝΟ: Μπάρντι, Κόντα, Έμερσον, Κετσερίνι, Σκιαταρέλα (70' Πιτσίνι), Λούκι, Ντάνκαν, Μπενάσι (64' Σιλιγκάρντι), Παουλίνιο, Εμεγκαρά (77' Μπόρχα), Γκρέκο.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ντα Κόστα, Ντε Σιλβέστρι, Γκασταλντέλο, Παλόμπο, Κόστα, Μπαρίγια (78' Ρεγκίνι), Μπιάρνασον, Κρστίσιτς, Ομπιάνγκ, Έντερ (71' Πότσι), Γκαμπιαντινι (56' Σανσόνε)

ΒΕΡΟΝΑ- ΠΑΡΜΑ: 3-2
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Μεγάλη νίκη με 3-2 πέτυχε η Βερόνα επί της Πάρμα σε ένα καταπληκτικό ματς.

Η Βερόνα μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με τον Κατσιατόρε, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας της Πάρμα μετά από κόρνερ. Στο 14ο λεπτό το σουτ του Άκουα σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της Βερόνα, ενώ στο 16' ο Μπάιζα είπε όχι σε σουτ του Τόνι, στο 17' η κεφαλιά του Αμάουρι έφυγε λίγο άουτ και στο 19' ο Παρολο είχε δοκάρι. Τελικά στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παρόλο με καταπληκτικό μακρινό σουτ, έκανε το 1-1 για την Πάρμα, ενώ στο 21' ο Ράφαελ είπε όχι στον Κασάνο. Τελικά στο 25' η Πάρμα γύρισε το ματς, καθώς ο Κασάνο κατέβασε με το στήθος μέσα στην περιοχή κι εκτέλεσε από κοντά τον Ράφαελ. Στο 29ο λεπτό ο Ράφαελ βρήκε λίγο την μπάλα μετά από σουτ του Λουκαρέλι, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι στη συνέχεια.

Στο 49ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Λούκα Τόνι για επιθετικό φάουλ, αλλά στο 61' ο Ζορζίνιο με πέναλτι έκανε το 2-2. Στο 64ο λεπτό ο Ράφαελ είπε όχι σε σουτ του Παρόλο, όπως έκανε και στο 75' σε προσπάθεια του Άκουα. Τη νίκη στη Βερονα έδωσε με νέο πέναλτι στο 87ο λεπτό ο Ζορζίνιο.

ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Γκονζάλες, Αγκοστίνι, Μάρκες, Κατσιατόρε, Χάλφρεντσον (65' Ντοναντέλ), Ζορζίνιο, Ρομούλο (84' Γιάνκοβτς), Γκόμες (75' Μαρτίνιο), Ιτούρμπε, Τόνι

ΠΑΡΜΑ: Μπάιζα, Φελίπε, Κασάνι, Λουκαρέλι, Άκουα, Παρόλο, Γκόμπι (88' Σανσόνε), Μαρκιόνι, Ρόζι (74' Μπιαμπιανί), Κασάνο, Αμάουρι (67' Παλαντίνο)

ΣΑΣΟΥΟΛΟ- ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 2-1
Γήπεδο: Σίτα ντελ Τρικολόρ

Την πρώτη της νίκη πέτυχε η Σασουόλο, που επικράτησε της Μπολόνια με 2-1 και την άφησε στον πάτο της βαθμολογίας. Σε τραγική κατάσταση η Μπολόνια που δεν έχει ακόμη νίκη.

Στο 5ο μόλις λεπτό, το σουτ του Ντιαμάντι έφυγε ψηλά άουτ, αλλά στο 12΄η Σασουόλο άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Μπεράρντι. Στο 13' ο Ντιαμάντι κατάφερε να στείλει άουτ την μπάλα από πολύ κοντά και στο 15' ο Σασουόλο πέτυχε το 2-0 με τρομερό σουτ του Φλόρες. Στο 23' ο Πέγκολο έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Ντιαμάντι, αλλά στο 33' ο Ντιαμάντι με πέναλτι μείωσε σε 2-1. Στο 44ο λεπτό η Μπολόνια άγγιξε την ισοφάριση, καθώς το σουτ του Νατάλι τράνταξε τα δοκάρι της Σασουόλο.

Στο 47ο λεπτό το καταπληκτικό σουτ του Κονέ, πέρασε ξυστά άουτ, ενώ στο 59' ο Κούρτσι σταμάτησε εντυπωσιακά τον Λαρίμπι. Στο 67ο λεπτό ο Αντέι έκοψε πάνω στη γραμμή το σουτ του Κριν, ενώ στο 90' η κεφαλιά του Μπιάνκι έξυσε το δοκάρι της Σασουόλο.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Πέγκολο, Ροσίνι (46'Ακέρμπι), Μπιάνκο, Αντέι, Λόνγκι, Κούρτιτς, Μαρόνε, Σκελότο, Λαρίμπι, Φλόρες (68' Ζάζα), Μπεράρντι (73' Μισιρόλι).

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρτσι, Σόρενσεν (83' Μπιάνκι), Νατάλι, Μαντοβάνι, Λασάλτ (65' Ακουαφρέσκα), Κονέ, Κρέσπο (58' Χριστοδουλόπουλος), Κριν, Τσεχ, Ντιαμάντι, Κριστάλδο.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ- ΛΑΤΣΙΟ: 2-1
Γήπεδο: Αντζούρι Ντ'Ιτάλια

Τρία συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Λάτσιο, που γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Αταλάντα.

Στο 22ο λεπτό το σουτ του Λουκίνι πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 26' ο Κονσίλι είπε όχι σε προσπάθεια του Μπίλια. Στο 40΄ο Καβάντα έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ κι έτσι στο επόμενο λεπτό ο Κιγκαρίνι μετά από διώξιμο του Σιανί, έκανε το 1-0 για την Αταλάντα με όμορφο σουτ.

Στο 48' το σουτ του Ραϊμόντι έφυγε λίγο άουτ και στο 53' μετά από σέντρα του Λούλιτς, ο Περέα έφερε στα ίσα το ματς. Ένα λεπτό μετά, ο Κονσίλι απέκρουσε το φάουλ του Ερνάνες, ενώ στο 84' ο Κιγκαρίνι έβγαλε κάθετα στον τένις, που έφυγε μόνος με τον Μαρκέτι και τον πλάσαρε ιδανικά για το 2-1.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Μπελίνι, Στεντάρντο, Λουκίνι (57' Γέπες), Ντελ Γκρόσο, Κιγκαρίνι, Καρμόνα, Ραϊμόντι, Μποναβεντούρα (69' Μπριέντζα), Μοράλες (82' Μπαζέλι), Ντένις.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Καβάντα, Σιανί, Τσάνα, Λούλιτς, Μπίλια, Ονάζι, Ερνάνες (78' Κλόζε), Περέα, Άντερσον (46' Καντρέβα), Φλοκάρι (69' Κεϊτά).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα