Ματσάρα στο «Θορίγια»

14:53 20/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 9η αγωνιστική

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Χοσέ Θορίγια

Εξαιρετικός ματς στο "Θορίγια" όπου η Βαγιαδολίδ αν και βρέθηκε να χάνει με δύο πήρε τελικά την ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην Σεβίλλη. Ο Μπακά άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό και ο Μορένο στο 31' πέτυχε το δεύτερο γκολ

των "κόκκινων". Όλα έδειχαν ότι η Σεβίλλη θα έπαιρνε άνετα το ματς όμως οι γηπεδούχοι άλλαξαν τα δεδομένα μέσα σε λίγα λεπτά. Ο Μανούτσο μείωσε στο 81' και στο 84' ο Έμπερτ ισοφάρισε.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μαρίνιο. Ρουκάβινα, Βαλιέντε Ρουέδα, Μπαράχα (68'Ράμα), Ρόσι, Μπέργκνιτς (46'Μανούτσο), Έμπερτ, Ομάρ (68'Άλβαρο Ρούμπιο), Χάβι Γκέρα.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Ντιόγκο, Κάλα, Παρέχα, Ναβάρο, Καρίσο, Ιμπόρα, Μορένο, Βιτόλο, Χάιρο (77'Περότι), Μπακά (80'Γκαμέιρο).

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ-ΕΛΤΣΕ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Μεγάλο διπλό για την Έλτσε που επικράτησε με 2-1 της Μπέτις παρότι αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες. Η Έλτσε έκανε στο 29' το 0-1 με τον Μανού ντελ Μοράλ και μόλις τέσσερα λεπτά μετά πέτυχε και δεύτερο γκολ με σκόρερ αυτή τη φορά τον Φιντέλ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 41' με τον Μολίνα (ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ). Μόλις στο 46' στην επανάληψη η Έλτσε έμεινε με δέκα καθώς αποβλήθηκε ο Θίσμα.

Με παίκτη παραπάνω η Μπέτις πίεσε αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Ρ.ΜΠΕΤΙΣ: Σάρα, Τσίκα, Παουλάο, Αμάγια, Νάτσο, Ματίγια (58'Βερντού), Λόλο Ρέγες, Χουανφράν, Σάλβα Σεβίγια, Χουάν Κάρλο, Μολίνα.

ΕΛΤΣΕ: Μανού Ερέρα, Νταμιάν, Μποτία, Λομπάν, Θίσμα, Ρουμπέν Πέρεθ, Χάβι Μάρκεθ, Κορομίνας (86'Μπογιάκε), Φιντέλ, Ντελ Μοράλ (59'Μαντεκόν).

ΑΛΜΕΡΙΑ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Μεντιτερανέο

Με ένα γκολ του Γκάλβεθ στο 78ο λεπτό η Ράγιο έφυγε με διπλό από την έδρα της Αλμερία μετά από ένα καλό ματς. Σαφώς ανώτερη η ομάδα του Βαγέκας είχε αρκετές φάσεις, ειδικά στο πρώτο μέρος, και πήρε σημαντικό τρίποντο παρότι έπαιζε με δέκα από το 64' όταν αποβλήθηκε ο Σαούλ.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Εστέμπαν, Νέλσον (47'Τορσιλιέρι), Πεγεράνο, Τρουχίγιο, Ραούλ Γκαρθία, Βέρθα, Κορόνα (61'Αθέεθ), Βιδάλ (72'Μπαρμπόσα), Σοριάνο, Σούσο, Ρόδρι.

Ρ.ΒΑΓΕΚΑΝΟ: Ρουμπέν, Τίτο, Γκάλβεθ, Σαούλ, Αρμπίγια, Τρασόρας, Αντριάν, Μπανγκουρά (37'Περέα), Ιάγκο Φάλκε (66'Μοχίκα), Βιέρα, Καστίγιο (75'Λαριβέι).

ΓΡΑΝΑΔΑ- ΧΕΤΑΦΕ: 0-2
ΓΗΠΕΔΟ: Νουέβο Λος Κάρμενες

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η Χετάφε, που συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες, επικρατώντας με 2-0 μέσα στην έδρα της Γρανάδα.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Μπραχίμι αστόχησε εξ επαφής, ενώ στ 31' η Γρανάδα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντιακατέ. Έτσι η Χετάφε πίεσε στη συνέχεια και στο 47ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Λεόν έκανε τη σέντρα και ο Μουρίγιο κατά λάθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Χετάφε συνέχισε να πιέζει και στο 55' έφτασε και στο 2ο γκολ. Μετά από απόκρουση του Ρομπέρτο σε σουτ του Μαρικά, ο Σαράμπια έδωσε για τον Λεόν που από κοντά έκανε το 2-0.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Ντιακατέ, Ανγκούλο, Νιόμ, Μουρίγιο, Ιτούρα, Μπουονανότε (34' Μάινθ), Περέιρα, Μπραχίμι (65' Ρίκο), Ρέθιο (55' Πίτι), Ελ Αράμπι

ΧΕΤΑΦΕ: Μογια, Ράφα, Λάγο, Λόπεθ, Αρόγιο, Μπόρχα (56' Μαρικά), Λεόν (75' Μίτσελ), Κάστρο, Σαράμπια (58' Γκαβιλάν), Μοσκέρα, Κολουνγκά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα