Λάτρεις των ζόμπι ετοιμαστείτε: Έρχεται το πρίκουελ του Walking Dead

14:20 10/3/2015 - Πηγή: AEK365

Αν είστε από αυτούς που μετράνε τις μέρες ώστε να φτάσει ξανά η Δευτέρα και να δείτε στην Ελλάδα το επόμενο επεισόδιο του Walking Dead, να ξέρετε ότι το AMC φροντίζει για εσάς!

Όπως είχε αρχίσει να ακούγεται εδώ και λίγο καιρό πρόκειται να δημιουργηθεί μια ακόμα σειρά Walking Dead, η οποία ουσιαστικά θα

αποτελεί το πρίκουελ όσων βλέπουμε έως τωρα. Το «Fear The Walking Dead», όπως θα ονομάζεται πήρε τελικά κι επίσημα το πράσινο φως από το κανάλι για δύο σεζόν, το οποίο με επίσημη ανακοίνωσή του μας ενημέρωσε.

Η ιστορία θα εξελίσσεται στο Λος Άντζελες και χρονικά τοποθετείται πριν τα γεγονότα του Walking Dead. Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από έξι ωριαία επεισόδια και θα προβληθεί στα τέλη του καλοκαιριού.

«Μας δίνει δύναμη αυτό το διετές συμβόλαιο, μία ένδειξη πίστης από τους συνεργάτες μας στο AMC. Εγώ προσωπικά το παίρνω ως ένδειξη ότι πιστεύουν -όπως κι εγώ- ότι έχουμε πετύχει το στόχο μας που ήταν να φτιάξουμε μια ξεχωριστή ιστορία που τιμά το Walking Dead και έχει κάτι καινούργιο να πει» δήλωσε ο δημιουργός της σειράς Ρόμπερτ Κίρκμαν.

Μάλιστα στη δημοσιότητα δόθηκε και η πρώτη φωτογραφία από τη σειρά (κεντρική ΦΩΤΟ).

Keywords
Αναζητήσεις
walking dead ελλαδα
Τυχαία Θέματα