Λάνγκφορντ: Προσοχή στην άμυνα

18:13 21/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 28χρονος Αμερικανός άσος τόνισε αρχικά στο επίσημο site του Πανιωνίου: «Το πολύ θετικό είναι ότι η ομάδα συνεχίζει με νίκες, αν και δεν έχει φτάσει στο σημείο της απόδοσης που μπορεί. Ήταν μια δύσκολη νίκη από την οποία έχουμε πολλά να μάθουμε. Μπορεί να νικήσαμε, αλλά κάναμε λάθη, από τα οποία πρέπει να μάθουμε, γιατί εκείνο που θέλουμε είναι όσο περνάει ο καιρός να γινόμαστε καλύτεροι».
Απέναντι στα Τρίκαλα

ο Πανιώνιος τα πήγε καλά στην άμυνα: «Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και στην άμυνα και στην επίθεση. Συμφωνώ με το κόουτς ότι ήταν το καλύτερο αμυντικό παιχνίδι μας μέχρι τώρα στην σεζόν, αλλά και εκεί μπορούσαμε σε κάποια διαστήματα του αγώνα να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Το πολύ θετικό είναι ότι η ομάδα προχωρά με νίκες, αν και δεν έχει φτάσει στο σημείο της απόδοσης που μπορεί».
Τέλος, για το προσεχές παιχνίδι με την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης (23/10, 6μ.μ.): «Είναι πολύ καλό τεστ. Είναι εκτός έδρας αγώνας, για το Eurocup, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε, όμως, και εμείς καλή ομάδα. Εάν παίξουμε καλή άμυνα και ομαδικά μπορούμε να νικήσουμε στην Ρωσία».

Keywords
Τυχαία Θέματα