Κύργιας: Να μην περάσει ο Άρης τα περσινά

13:15 1/8/2013 - Πηγή: AEK365

Την διαβεβαίωση πως σε κάθε παιχνίδι αυτός και οι συμπαίκτες του θα δίνουν τον καλύτερο εαυτό έδωσε ο Μιχάλης Κύργιας έτσι ώστε, όπως υπογράμμισε, ο Άρης να μην περάσει τα περσινά όπου σώθηκε τις τελευταίες αγωνιστικές.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, ο 24χρονος αμυντικός του Άρη, Μιχάλης Κύργιας
- Για την εικόνα του Άρη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας: «Είναι πολύ καλά τα πράγματα στην ομάδα. Γίνεται σωστή δουλειά και όλα τα παιδιά δίνουμε το 100 % για να έχουμε μια καλή χρονιά.

Είναι λογικό να υπάρχει κούραση, όμως προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό και τη μεταξύ μας χημεία. Είναι πολύ η κατάσταση και ελπίζω να φανεί και στο φετινό πρωτάθλημα».
- Για την παρουσία του στους Θεσσαλονικείς, αφού είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα: «Αυτή είναι η πρώτη μου σεζόν στην πρώτη κατηγορία. Από εκεί και πέρα, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις και τα φιλικά. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και προσπαθώ με τη δουλειά θέλω να πετύχω για την ομάδα».
- Για τη συνεργασία του με τον Πουλίδο και τον Μιχάλη Μανιά, με τον οποίο έφυγαν μαζί από τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Ο Πουλίδο είναι πολύ έμπειρος παίκτης και με βοηθάει αρκετά, όπως και ολόκληρη την ομάδα. Από την πλευρά του, ο Μανιάς έχει ξεκινήσει πολύ καλά και χθες πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ»
- Για τους στόχους της ομάδας: «Δεν θέλω να πω που μπορούμε να βάλουμε τον πήχη. Στις μεταξύ μας συζητήσεις λέμε πως δεν θέλουμε η ομάδα να περάσει τα περσινά. Σε κάθε ματς θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας».
- Για το παιχνίδι της μοίρας, η οποία έφερε ως πρώτο αντίπαλο την πρώην ομάδα του: «Είναι απίστευτο. Ήμασταν στη Βουλγαρία και βλέπαμε μαζί με τον Μιχάλη Μανιά την κλήρωση. Οι πιθανότητες ήταν ελάχιστες και η μοίρα τα έφερε έτσι για να αντιμετωπίσουμε την πρώην ομάδα μας».
- Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το ματς με τον Απόλλωνα: «Έχει κάνει αρκετά καλές κινήσεις. Κατά τη γνώμη μου θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο. Το ματς θα είναι περίεργο, αφού εγώ και ο Μανιάς θα είμαστε αντίπαλοι του Απόλλωνα. Επειδή πρόκειται για πρεμιέρα και οι δύο ομάδες θα παρουσιαστούν προσεκτικές, αφού δεν θα έχουν φτάσει στο επιθυμητό ρυθμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα