Μάγεψε ακόμα μια φορά ο Ρότζερ Γουότερς (ΦΩΤΟ)

11:56 1/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η πιο πολυαναμενόμενη συναυλία του φετινού καλοκαιριού, αυτή του Ρότζερ Γουότερς, πραγματοποιήθηκε χθες στο ΟΑΚΑ αποζημιώνοντας όσους περίμεναν.

Ο Γουότερς εμφανίστηκε στη σκηνή με μαύρα ρούχα και λευκά αθλητικά παπούτσια, ξεκινώντας με το In the flesh και χαιρέτισε τους περίπου 40.000 θεατές λέγοντας: «Γεια σου, Αθήνα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ» είπε Ρότζερ Γουότερς, ξεκινώντας τη μαγική

βραδιά του The Wall στο ΟΑΚΑ μπροστά σε.

Το κοινό ήταν πολύ ζωντανό και ενεργητικό, με τις νεότερες ηλικίες να δίνουν δυναμικά το παρών, φωνάζοντας τους στίχους των τραγουδιών.

Όπως αναφέρεται στο Έθνος της Πέμπτης, στη συναυλία έγινε χρήση νέων δυναμικών γραφικών βίντεο και εικόνων για να «ζωγραφίσει» την ιστορία και τα τραγούδια, σε μια γιγάντια παραγωγή.

Τετραφωνικός ήχος, πυροτεχνήματα, τεράστιες φουσκωτές μαριονέτες, και πολλά σπέσιαλ εφέ ήταν λίγα μόνο από τα «υλικά» του μεγαλοπρεπούς σόου.

Ένας φουσκωτός μαύρος χοίρος -ένα από τα παλιά γνώριμα στοιχεία των σόου των Pink Floyd ως σύμβολο του καπιταλιστικού συστήματος αλλά και εξωφύλλων άλμπουμ τους («Animals»)- πετούσε πάνω από το κοινό.

Ένα αεροπλάνο (κατασκευή) περνούσε πάνω από τα κεφάλια του πλήθους και συνετρίβη με δύναμη πάνω στο Τείχος και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Κυρίαρχο στοιχείο του ήταν το Τείχος 74 μέτρων σε πλάτος και 11 μέτρων σε ύψος, το οποίο στο φινάλε, μετά το κομμάτι Out Of The Wall, γκρεμίστηκε πανηγυρικά.

Ο Γουότερς αφιέρωσε τη συναυλία στον Ζαν ντε Μενέζες, τον Βραζιλιάνο που σκοτώθηκε από πυρά βρετανών αστυνομικών στο μετρό του Λονδίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα