Κανένα περιθώριο για απώλεια

00:12 8/4/2012 - Πηγή: AEK365

Παιχνίδι δίχως... αύριο θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει το σημερινό για την ΑΕΚ, την οποία και φιλοξενεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Η «μαχαιριά» που δέχτηκε η Ένωση την περασμένη αγωνιστική στην Κέρκυρα, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, μπορεί να μην βάζει σε περιπέτειες την ομάδα, για την είσοδό της στα πλέι οφ, ωστόσο μπορεί να ανοίξει επικίνδυνα την... ψαλίδα με τον πρωτοπόρο -στην ειδική βαθμολογία- Παναθηναϊκό. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι

στους 11 βαθμούς, κάτι που μεταφράζεται σε 2 πόντους στην βαθμολογία των αγώνων κατάταξης. Ωστόσο, με δύο ακόμα βαθμούς, οι «πράσινοι» θα αυξήσουν τη διαφορά στους 3 και σίγουρα τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο δύσκολα στη συνέχεια, για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΠΑΣ προέρχεται από σπουδαία νίκη στην Τούμπα, που ουσιαστικά του εξασφαλίζει και την παραμονή του στη Σούπερ Λιγκ. Έχοντας... πετάξει πλέον αυτό το μεγάλο άγχος από πάνω του, ίσως αυτή η εξέλιξη να αποτελέσει και την «αχίλλειο πτέρνα» του και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν. Τα προβλήματα για τον Νίκο Κωστένογλου δεν είναι λίγα. Είναι αρκετά και σοβαρά. Στην Αθήνα έχουν μείνει οι Μανωλάς, Μάκος, Δέλλας, Σιαλμάς, Λυμπερόπουλος και Ρίκκα, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Μαζί τους και ο ανέτοιμος Γκούντγιονσεν.

Παρόλα αυτά ο Νίκος Κωστένογλου φαίνεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, που ίσως να έχει ένα ερωτηματικό, που έχει να κάνει με την συμμετοχή του Νίκου Γεωργέα στο βασικό σχήμα. Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν αποκλείεται να «φρεσκάρει» τον Καλαματιανό αμυντικό ενόψει και του αγώνα με τον Ατρόμητο τη Μ. Τετάρτη, κάτι που θα το αποφασίσει τελευταία στιγμή. Εφόσον συμβεί αυτό, τη θέση του στη μεσαία γραμμή (για εκεί τον προορίζει τον «Φούλη») θα πάρει ένας εκ των Καφέ ή Φούντα. Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κωνσταντόπουλος, δεξιά θα παίξει ο Αργυρίου, αριστερά ο Καράμπελας και στο κέντρο της άμυνας οι Κοντοές-Μπουγαΐδης. Οι άλλοι δύο «κόφτες» θα είναι Βάργκας και Λαγός, με τον Κλωναρίδη να παίζει αριστερά στην επίθεση, δεξιά ο Λεονάρντο και κορυφή ο Μπέλεκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα