Κρατούσε το νεκρό άντρα της στο σπίτι πιστεύοντας ότι θα αναστηθεί

17:23 2/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο 52χρονος Πίτερ Γουάλντ από το Χάμιλτον στο Οντάριο του Κανάδα έφυγε από τη ζωή πριν από έξι μήνες. Ωστόσο, η βαθιά θρησκευόμενη σύζυγός του και τα έξι τους παιδιά αποφάσισαν να μην τον ενταφιάσουν ούτε να ειδοποιήσουν τις αρχές και να τον τοποθετήσουν σε ένα δωμάτιο περιμένοντας να... αναστηθεί!

Ο Γουάλντ υπέφερε από διαβήτη και όταν εμφάνισε μόλυνση στο πόδι του αρνήθηκε να επισκεφθεί γιατρό, πιστεύοντας ότι ο Θεός θα τον θεραπεύσει. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε με αποτέλεσμα η μόλυνση να επιδεινωθεί, η κατάσταση της υγείας του να βγει εκτός ελέγχου, να πέσει σε κώμα και να χάσει

τη ζωή του.

Η 50χρονη σύζυγός του αντί να ειδοποιήσει τις αρχές, κάλυψε τον νεκρό με δύο κουβέρτες και τον μετέφερε σε ένα υπνοδωμάτιο, στο οποίο έκλεισε ερμητικά τις πόρτες και τα παράθυρα ώστε να μυρίζει. Μετά από αυτό περίμενε ότι κάποια στιγμή ο σύζυγός της θα αναστηθεί.

Η ανακάλυψη του πτώματος έγινε εντελώς τυχαία, όταν η αστυνομία πήγε στο σπίτι για να κάνει έξωση στον Γουάλντ επειδή δεν πλήρωνε την υποθήκη του.

Όταν ένας εκ των αστυνομικών βρήκε τον νεκρό, το σώμα του είχε καταναλωθεί από τρωκτικά και η αποσύνθεσή του βρισκόταν σε τόσο προχωρημένο στάδιο που η αναγνώρισή του δεν ήταν δυνατή.

Παρ'όλα αυτά, ο ιατροδικαστής δήλωσε πως ο θάνατός του προκλήθηκε από φυσικά αίτια.

Η Γουάλντ κλήθηκε να καταθέσει στο δικαστήριο της περιοχής και μετά την ακρόασή της δήλωσε στην Hamilton Spectator: «Πιστεύαμε στον Θεό. Λέγαμε "Εντάξει, Θεέ μου, εσύ ξέρεις καλύτερα"».

Η εισαγγελέας Τζάνετ Μπόουι δήλωσε πως πρόκειται για εξαιρετικά θλιβερό περιστατικό καθώς η γυναίκα «πραγματικά πίστευε ότι ο σύζυγός της θα επέστρεφε από τους νεκρούς, ακόμα και έπειτα από έξι μήνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα