Επαφή της ΑΕΚ με τον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας!

17:23 2/12/2014 - Πηγή: AEK365

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι πλέον η τελική -κρίσιμη- συνάντηση της ΑΕΚ με τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας για την υψομετρική μελέτη της «Αγιά Σοφιάς». Όπως είναι γνωστό, έπειτα από την... απίστευτη τελευταία συνέντευξη του Άρη Βασιλόπουλου και τον θόρυβο που αυτή προκάλεσε, ο Δήμος έστειλε έγγραφο στην «Δικέφαλος 1924» απαντώντας θετικά στο αίτημα που του είχε καταθέσει πολύ καιρό πριν για συνάντηση. Η τελευταία εξέλιξη στο εν λόγω

θέμα, είναι ότι τα στελέχη της «Δικέφαλος 1924» επικοινώνησαν με τον αντιδήμαρχο Ιωάννη Καλαμπόκη (υπεύθυνο Τεχνικών Υπηρεσιών) και του μετέφεραν ότι είναι έτοιμοι να παρευρεθούν σε ραντεβού με τον Δήμο, την ημέρα και ώρα που αυτός θα ορίσει και περιμένουν πλέον την τελική του ειδοποίηση για την συνάντηση, που αναμένεται (γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς με τη στάση που κρατά ο Δήμος) να γίνει άμεσα.
Όσον αφορά το ζήτημα των πρόσθετων στοιχείων που... θυμήθηκε να ζητήσει ο Δήμος μήνες μετά την κατάθεση της αίτησης από την πλευρά της ΑΕΚ, η οποία έγινε στα τέλη Αυγούστου(!), η Δημοτική Αρχή εξέδωσε σήμερα το πρωί μια ανακοίνωση, στην οποία συνεχίζει το επικοινωνιακό της παιχνίδι και υποστηρίζει ότι δεν τις έχουν κατατεθεί όσα ζήτησε. Θα μπορούσε κανείς να αποδώσει το όλο θέμα (αν ήταν... καλοπροαίρετος και... ευγενικός) σε μια μεγάλη «παρεξήγηση». Σε κάθε περίπτωση, όμως, η υπόθεση έχει ως εξής: η ΑΕΚ έχει εδώ και καιρό στα χέρια της ΟΛΑ τα πρόσθετα δικαιολογητικά που της ζητήθηκαν μέσω επιστολής από τον Δήμο και η Δημοτική Αρχή είναι ενήμερη γι' αυτό.
Βλέποντας, όμως, στην ΑΕΚ πόσο... χρονοβόρα ήταν η διαδικασία από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα, δεν θέλησε να συνεχίσει αυτή την ατέρμονη διαδικασία... ανταλλαγής εγγράφων. Έτσι, επικοινώνησε με τον Δήμο, του επεσήμανε ότι έχει στα χέρια της κάθε έγγραφο που της ζητήθηκε ή θα μπορούσε να της ζητηθεί για την έγκριση της υψομετρικής μελέτης και τόνισε ότι δεν επιθυμεί απλώς να τα αποστείλει στις Τεχνικές Υπηρεσίες, αλλά να τα παραδώσει στην ηγεσία του Δήμου, σε συνάντηση των δύο πλευρών, προκειμένου αν προκύψουν νέες... απορίες να τις λύσει εκείνη τη στιγμή και όχι να χρειαστεί ο Δήμος (όποτε αυτός... μπορέσει) να τις εκφράσει με αποστολή εγγράφου και να συνεχιστεί αυτή η ανταλλαγή χαρτιών που γίνεται μέχρι σήμερα.
Ο Δήμος, λοιπόν, έχει ενημερωθεί επισήμως ότι όλα τα έγγραφα που έχει ζητήσει από την ΑΕΚ, βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό στα χέρια των ανθρώπων της «Δικέφαλος 1924», οι οποίοι περιμένουν την ειδοποίηση των ανθρώπων της Δημοτικής Αρχής για να τους τα παραδώσουν. Το ήξερε πολύ καλά αυτό και ο κύριος Βασιλόπουλος όταν την περασμένη Παρασκευή δήλωνε ότι ο Δήμος δεν έχει πάρει τίποτα στα χέρια του. Γνώριζε, δηλαδή, ότι τα έγγραφα υπάρχουν, είναι διαθέσιμα και είναι ευθύνη του Δήμου ότι δεν τα έχει παραλάβει. Και δεν μπορεί να θεωρηθεί... συμπτωματικό ότι λίγες ώρες έπειτα από τη συγκεκριμένη τοποθέτησή του, ο Δήμος απάντησε θετικά στο αίτημα της ΑΕΚ για συνάντηση, χωρίς όμως να καθορίζει απ' ευθείας συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα συνάντησης.
Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, στην παρούσα φάση δεν ενδιαφέρει την ΑΕΚ τι έχει γίνει μέχρι σήμερα, αλλά να προγραμματιστεί και να πραγματοποιηθεί άμεσα το τελικό ραντεβού με τον Δήμο. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, υπήρξε από την πλευρά της και η επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο. Προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις και να ολοκληρωθεί μια τυπική διαδικασία, η οποία θα έπρεπε να έχει τελειώσει προ πολλού...

Keywords
Τυχαία Θέματα