«Κρατάμε τη νίκη»

21:46 8/1/2012 - Πηγή: AEK365

Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στον 6ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013 σημείωσε η Εθνική ανδρών και ο Γιώργος Κρανάκης μίλησε για αυτό.

Γιώργος Κρανάκης (προπονητής Ελλάδας): «Είχα επισημάνει ότι το παιχνίδι αυτό εγκυμονεί κινδύνους. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε, καθώς δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε πολλά πράγματα, διότι ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα ματς με την Βοσνία που θα κρίνουν και την πρόκριση. Ικανοποιημένος δεν μπορώ να είμαι από την εμφάνιση,

καθότι ήταν μια αγχωτική νίκη, αλλά κρατάμε τους δύο βαθμούς».

Γιάννης Αρβανίτης (τεχνικός Κύπρου): «Σε αυτό το επίπεδο ήμασταν και πριν δύο χρόνια όταν αγωνιστήκαμε με Λευκορωσία, Ελβετία. Πίστευα στους παίκτες μου και ήξερα πως μπορούμε να κοντράρουμε το σημερινό παιχνίδι. Στη σειρά αυτών των προκριματικών κάναμε δύο κακές εμφανίσεις με Βοσνία (εντός) και Ελλάδα (εκτός), ενώ έμεινε ικανοποιημένος στα δύο άλλα. Θέλουμε ακόμα δουλειά. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος γιατί χάσαμε, αλλά κρατάμε το γεγονός πως έχουμε πλέον ένα καλό επίπεδο».

Δημήτρης Τζιμούρτος (δεξιός εξτρέμ Ελλάδας): «Ξέραμε πως το σημερινό παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που δώσαμε στη Θεσσαλονίκη. Κάποιοι νόμιζαν ότι το ματς θα ήταν εύκολο και δεν δείξαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να συγκεντρωθούμε για τους δύο αγώνες που ακολουθούν κόντρα στην Βοσνία».

Γιώργος Γεωργιάδης (τερματοφύλακας Ελλάδας): «Ο αγώνας αυτός δεν είχε καμία σχέση με τον πρώτο. Οι Κύπριοι είχαν όλη την ομάδα τους και εμείς παίξαμε άσχημα σε σχέση με την περασμένη Τετάρτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα