Κούγιας: Είναι η χαζούλα της υπόθεσης

15:26 7/10/2013 - Πηγή: AEK365

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων με σημερινή του απόφαση έκρινε ένοχο τον Άκη Τσοχατζόπουλο και άλλους 16 κατηγορούμενους μεταξύ των οποίων και την σύζυγο του Βίκυ Σταμάτη για την οποία ο συνήγορος της, Αλέξης Κούγιας, υποστήριξε πως είναι η χαζούλα της υπόθεσης.
"Στην επιβολή του πέναλτι, της τιμωρίας πρέπει να εφαρμόσετε την θεωρία της αναλογικότητας χωρίς να κρίνετε όλους τους κατηγορούμενους με το ίδιο σκεπτικό. Με την αναγνώριση

του ελαφρυντικού, έχετε την δυνατότητα να αναγνωρίσετε την κα Σταμάτη όχι σαν μια κατ' επάγγελμα καταχραστή", είπε στην αγόρευσή του για την Βίκυ Σταμάτη ο Αλέξης Κούγιας.
Είπε επίσης ότι θεωρεί τον κ. Ζήγρα ως βασικό κατηγορούμενο και ένοχο ο οποίος ως ταυτισμένος με τον κ. Τσοχατζόπουλο, κινούσε όλα τα νήματα.
"Είναι δικό του θέμα", είπε, "αν ο κ. Ζήγρας στην συνέχεια στράφηκε κατά του ευεργέτη του. Η μόνη που δεν μπορεί να επιστρέψει τίποτα είναι η κα Σταμάτη γιατί δεν έχει αποκτήσει τίποτα. Το σπίτι που την κατηγορούν ότι είναι δικό της δεν είναι δικό της γιατί ανήκει σε τράπεζα. Η κα Τσοχατζοπούλου δεν απέκτησε ποτέ κανένα ακίνητο. Κάποιοι εκμεταλλεύθηκαν την άγνοιά της, είναι η χαζούλα της υπόθεσης. Είναι άσχετη με την δράση της εγκληματικής ομάδας. Δεν σας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι δεν γνωρίζει ούτε συναναστράφηκε με κανέναν εκ των κατηγορουμένων εκτός του συζύγου και του αδελφού της; Η ποινή των 10 έως 20 ετών είναι καταστροφική και άδικη για την Βίκυ Σταμάτη", κατέληξε ο κ. Κούγιας.
Νωρίτερα υπήρξε φραστική αντιπαράθεση μεταξύ του κ. Κούγια και του συνηγόρου του κ. Ζήγρα.
"Για μαζέψτε τον λίγο", είπε ο κ. Κούγιας προκαλώντας όμως την έκρηξη του Προέδρου του δικαστηρίου ο οποίος τον επανέφερε στην τάξη και του αφαίρεσε τον λόγο.

Keywords
Τυχαία Θέματα