ΣΟΚ με Πλατέλλα στην ΑΕΚ

14:43 7/10/2013 - Πηγή: AEK365

Σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα για την ΑΕΚ καθώς χάνει τον Βαγγέλη Πλατέλλα για τουλάχιστον ένα μήνα σύμφωνα με το ιατρικό τιμ! Ο μέσος της ΑΕΚ δέχθηκε χτύπημα από τον τερματοφύλακα του ΑΟ Περιστερίου στο Σαββατιάτικο παιχνίδι, με το γόνατο λίγο κάτω από τον αυχένα και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα έδειξαν ότι πρέπει να μείνει εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον ένα μήνα. Ο τραυματισμός είναι σε... ύπουλο

σημείο και θέλει τεράστια προσοχή η επανένταξή του στην αγωνιστική δράση, εξ ου και το ιατρικό τιμ δίνει αυτό το χρονικό όριο επιστροφής.

Θυμίζουμε, ότι στη φάση του τραυματισμού του Πλατέλλα ο διαιτητής έδωσε... επιθετικό φάουλ! Η ΑΕΚ λοιπόν, μετά τον Ανάκογλου χάνει ένα ακόμα σημαντικό εργαλείο στη "μηχανή" της τον Βαγγέλη Πλατέλλα και τώρα καλείται ο Δέλλας να βρει κι άλλες λύσεις...

Το ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ο Βαγγέλης Πλατέλλας υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο στο Ιατρικό Αθηνών.
Η διάγνωση έδειξε κάκωση αυχενικής μοίρας στη σπονδυλική στήλη και μετά από τη συνεκτίμηση της κλινικής εξέτασης αποφασίστηκε να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του."

Keywords
Τυχαία Θέματα