Κόουλμαν: Απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα

20:41 5/2/2013 - Πηγή: AEK365

Το φαινόμενο με τα «στημένα» ποδοσφαιρικά παιχνίδια, έχει απασχολήσει αρκετά και τον Κρις Κόουλμαν. Ο ομοσπονδιακός κόουτς της εθνικής ομάδας της Ουαλίας, τόνισε πως κυρίως στην Ισπανία και την Ελλάδα, όπου έχει δουλέψει στο παρελθόν, έβλεπε παίκτες να συμπεριφέρονται περίεργα και διαιτητές να παίρνουν... τρελές αποφάσεις!
Η αποκάλυψη του μεγαλύτερου δικτύου «στημένων» ποδοσφαιρικών αγώνων από την Europol έχει πάρει διαστάσεις.
Μετά τους ισχυρισμούς για το ματς της Λίβερπουλ κόντρα

στη Ντέμπρετσεν, το 2009, για το Τσάμπιονς Λιγκ, που σύμφωνα με τους Δανούς, υπήρξε δωροδοκία στον γκολκίπερ της ουγγρικής ομάδας ώστε να δεχτεί περισσότερα από δύο γκολ, ήρθε μια νέα τοποθέτηση.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της Ουαλίας, Κρις Κόουλμαν, γύρισε το χρόνο πίσω, όταν δούλευε στις Ρεάλ Σαραγόσα στην Ισπανία (2007-2008) και τη Λάρισα στην Ελλάδα (2010-2011), λέγοντας πως αρκετά συχνά έβλεπε πράγματα που δεν μπορούσε να εξηγήσει.
«Παίκτες έκαναν τρελά πράγματα και διαιτητές έπαιρναν ανεξήγητες αποφάσεις. Φτάνεις σε σημείο να αναρωτιέσαι ότι κάτι δεν πάει καλά μέσα στο γήπεδο, την ώρα που τα βλέπεις. Αλλά πώς να το αποδείξεις; Είναι απίστευτα εκνευριστικό όταν το αντιλαμβάνεσαι. Αλλά και πάλι δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα. Κανείς δεν μιλάει για αυτό» είπε ο Κόουλμαν, που πρόσθεσε:
«Αντίθετα, όσον αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο, δεν έχω αντικρίσει ποτέ κάτι αντίστοιχο. Ούτε ύποπτες κινήσεις, ούτε σφυρίγματα χωρίς εξήγηση. Είμαι περήφανος γι' αυτό. Πιστεύω ότι στη Μεγάλη Βρετανία τα πάντα είναι ειλικρινή και η συγκεκριμένη δουλειά αντιμετωπίζεται επαγγελματικά στον απόλυτο βαθμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα