Θέλει να κρατήσει Κουρτουά

20:15 5/2/2013 - Πηγή: AEK365

Οι «μπλε» θέλουν στο τέλος της σεζόν να λήξει ο δανεισμός του Βέλγου γκολκίπερ στην Ατλέτικο Μαδρίτης και να γυρίσει ο 20χρονος πορτιέρο στο «Stamford Brigde» αλλά βρίσκουν «τοίχο» από την ισπανική ομάδα, που θέλει να κρατήσει τον Κουρτούα σίγουρα για έναν χρόνο ακόμα και ίσως για παραπάνω.
Ο Κουρτουά υπέγραψε στην Τσέλσι το καλοκαίρι του 2011 και κατευθείαν έφυγε για την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου αντικατέστησε τον Νταβίντ Ντε Χέα. Εκεί ο νεαρός γκολκίπερ, έχει τραβήξει όλα

τα βλέμματα εντός ισπανικού πρωταθλήματος με τις επιδόσεις του, ενώ το όνομα του έχει ακουστεί μέχρι και για την Μπαρτσελόνα.
Παράλληλα οι οπαδοί τον έχουν λατρέψει και ο ίδιος απολαμβάνει τη διαμονή του στην Ισπανία ενώ έχει προσαρμοστεί άψογα στις απαιτήσεις της Πριμέρα Ντιβισιόν. Έτσι η Ατλέτικο θέλει να κρατήσει για έναν ακόμα χρόνο τον Κουρτουά και βρίσκοντας μια σίγουρη λύση για τα δοκάρια της ομάδας τίθεται και θέμα αγοράς του τερματοφύλακα από την Τσέλσι.
Αυτό χαλάει τα σχέδια της αγγλικής ομάδας, η οποία αρχικά έστειλε τον Κουρτουά στην Ισπανία για να πάρει εμπειρίες, μιας και οι «μπλε» τον προορίζουν για αντικαταστάτη του Τσεχ. Η ομάδα του Ρώσου μεγιστάνα, μάλιστα, έστειλε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο τον προπονητή τερματοφυλάκων της Τσέλσι, Κρίστοφερ Λοχίτον, για να δει την πρόοδο του 20χρονου πορτιέρο από κοντά στο παιχνίδι με την Ρεάλ Μπέτις και να συζητήσει με τον ίδιο για το μέλλον του αλλά οι πρώτες συζητήσεις δεν ήταν ξεκάθαρες.
Βέβαια η Τσέλσι φαίνεται να είναι έτοιμη να παραχωρήσει τον Κουρτουά μόνο σε αντάλλαγμα με τον Φαλκάο αλλά οι Ισπανοί φαίνονται αρνητικοί σε μια τέτοια προοπτική.

Keywords
Τυχαία Θέματα