Κόντρα στην Καβάλα η ΑΕΚ

20:58 1/11/2012 - Πηγή: AEK365

Με τον Ενσαλίβα να κάνει το 1-0 η Καβάλα νίκησε (με 2-0) τον Παναιγιάλειο και προκρίθηκε στην Τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, εκεί που θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.
Ο αγωνιστικός χώρος του "Α. Καραγιάννη" δεν βρισκόταν στην καλύτερη κατάσταση εξαιτίας της συνεχούς βροχόπτωσης, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την Καβάλα να πάρει το προβάδισμα στο 6ο λεπτό.

Ο Μπρατσιάνι ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ο Ενσαλίβα νίκησε τον Μπαλτιμά από το σημείο του πέναλτι. Όσο περνούσε η ώρα ο Παναιγιάλειος ανέβαζε την απόδοσή του και στο 61ο λεπτό ο νεοεισελθών Αργυρόπουλος σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Αποστολίδη. Εν τέλει οι "αργοναύτες" κλείδωσαν την πρόκριση στο 80ό λεπτό όταν ο Μοκάκε βρήκε τον Πλιάγκα, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Μπαλτιμά και να γράψει το τελικό 2-0.
ΚΑΒΑΛΑ (Βασιλακάκης): Αποστολίδης, Γελαδάρης, Παγώνης, Ντιέ, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ενσαλίβα, Μοκάκε, Χλωρός (66' Ντόσης), Πλιάγκας (82' Αναστασόπουλος), Μπρατσιάνι (59' Μιγιάτοβιτς).
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Κουρμπανάς): Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης (74' Μπουλούμπασης), Παπαχρήστος, Μαυρόπουλος, Μπούνας, Διαμαντόπουλος (46' Αργυρόπουλος), Σούλης, Γκοτσουλιάς, Λαζανάς, Π. Παπαδόπουλος (46' Ακπαρίδης), Σκαρτσίλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα