Ισχύει κανονικά το καρτολίνο

19:58 1/11/2012 - Πηγή: AEK365

Δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη η ΕΟΠΕ στο θέμα της εφαρμογής του καρτολίνο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Μετά την απόφαση της ΕΣΑΠ την Τετάρτη, η ελληνική ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση την Πέμπτη, στην οποία επισημαίνει πως η εφαρμογή του ισχύοντος κανονισμού μεταγραφών-εγγραφών περί ανταμοιβής των ερασιτεχνικών σωματείων, θα εφαρμοστεί κανονικά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τη χθεσινή απόφαση του ΔΣ της ΕΣΑΠμ η οποία μας γνωστοποιήθηκε με επιστολή,

η ΕΟΠΕ ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Η ΕΟΠΕ απέστειλε σήμερα επιστολή προς την ΕΣΑΠ με την οποία επαναλαμβάνει ότι, σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ της ΕΟΠΕ της 25.10.2012, στη συνεδρίαση του οποίου συμμετείχε και αντιπροσωπεία της ΕΣΑΠ, αποφασίστηκε οριστικά η εφαρμογή του ισχύοντος κανονισμού εγγραφών - μετεγγραφών άρθρο 7 παρ. 13 (περί ανταμοιβής ερασιτεχνικών σωματείων για τους αθλητές που υπογράφουν επαγγελματικά συμβόλαια) και για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με την πρόταση της ΕΣΑΠ συγκροτείται άμεσα επιτροπή η οποία θα συνεδριάσει την Παρασκευή 02.11.2012 και η οποία θα εξετάσει κατά περίπτωση τους αθλητές που υπάγονται στον κανονισμό.

Σε σχέση με τις οποιεσδήποτε ενστάσεις της ΕΣΑΠ για τον κανονισμό υπενθυμίζουμε ότι, με απόφαση του ΔΣ της ΕΟΠΕ, μετά από προηγούμενη συνεννόηση με την ΕΣΑΠ, έχει προβλεφθεί συμμετοχή στην Επιτροπή Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ ενός εκπροσώπου της ΕΣΑΠ.

Είναι προφανές ότι ο εκπρόσωπος της ΕΣΑΠ μπορεί να υποβάλλει στην Επιτροπή Ανάπτυξης της ομοσπονδίας προτάσεις για βελτίωση του ισχύοντος κανονισμού, οι οποίες, αφού γίνουν αντικείμενο επεξεργασίας από την Επιτροπή, θα αποτελέσουν και θέμα συζήτησης σε μία μελλοντική συνάντηση των δύο φορέων, προτού τεθούν στη Γενική Συνέλευση των σωματείων-μελών της ΕΟΠΕ προς ψήφιση».

Keywords
Τυχαία Θέματα