Κόντε: Οι παίκτες μου έδωσαν απαντήσεις

12:19 22/11/2012 - Πηγή: AEK365

Για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες, ο Αντόνιο Κόντε μίλησε μπροστά σε μικρόφωνα και στάθηκε στην νίκη της Γιουβέντους επί της Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ υπογραμμίζοντας πως οι παίκτες του έδωσαν απαντήσεις σε όσους τους αμφισβήτησαν.

Ο προπονητής της Γιουβέντους παραβρέθηκε σε εκδήλωση για την μετονομασία της οδού "Μεγάλο Τορίνο" σε "Γκαετάνο Σερέα", προς τιμήν του αδικοχαμένου πρώην παίκτη της ομάδας, και στο περιθώριο της εκδήλωσης τόνισε: "Οι παίκτες πήραν μια σπουδαία και δίκαιη νίκη, δίνοντας απαντήσεις σε όσους τους αμφισβητούσαν. Προσοχή, όμως ακόμα δεν πήραμε

την πρόκριση. Θέλουμε να συνεχίσουμε, αφού η θέση της Ιταλίας στην κατάταξη της UEFA ολοένα και χειροτερεύει και η διαφορά μας από τις άλλες χώρες μεγαλώνει σε βάρος μας. Πρέπει από το αποτέλεσμα με την Τσέλσι να αντλήσουμε δύναμη και ορμή και να πάρουμε το τελευταίο ματς για να βρεθούμε στην επόμενη φάση. Αυτό που με ικανοποίησε περισσότερο είναι το μήνυμα που στείλαμε σε όλη την Ευρώπη, πως είμαστε μια δυνατή ομάδα που μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά".
Για το γεγονός πως η Γιουβέντους έχει να ανταγωνιστεί ομάδες που ξοδεύουν μεγάλα ποσά, ο Κόντε απάντησε: "Η Γιουβέντους, όπως και η Ντόρτμουντ, έχουν μια αποστολή. Να αποδείξουν πως δεν είναι τα χρήματα που παίζουν ποδόσφαιρο. Χρειάζεται δουλειά, ταλέντο, μυαλό, τρέξιμο, ψυχή, οργάνωση. Το να έχεις παίκτες όπως αυτούς που έχει η Τσέλσι, η Παρί Σεν Ζερμέν ή η Μπαρτσελόνα βοηθάει, αλλά δεν αρκεί. Δείτε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μάντσεστερ Σίτι".

Keywords
Τυχαία Θέματα