«Αν είχε βάλει ο Μέσι το γκολ του Μεξές...»

11:44 22/11/2012 - Πηγή: AEK365

Το γκολ της 5ς αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ σημείωσε ο Φιλίπ Μεξές όταν με υπέροχο ανάποδο ψαλίδι από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Άντερλεχτ με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να υποστηρίζει πως αν αυτό το γκολ το έβαζε ο Λιονέλ Μέσι τώρα ο Τύπος θα είχε ανακηρύξει τον Αργεντινό σε Άγιο.

Σε δηλώσεις του μετά την νίκη της Μίλαν με 3-1 στις Βρυξέλλες,

ο αντιπρόεδρος της ομάδας όταν ρωτήθηκε για το γκολ του Μεξές απάντησε: "Αν το είχε σημειώσει ο Μέσι, θα διέκοπταν τα προγράμματα στα τηλεοπτικά δίκτυα και θα μετέδιδαν σε έκτακτα δελτία το γκολ. Αυτή την στιγμή θα είχε ήδη ανακηρυχτεί Άγιος ο Αργεντινός".
Για την πρόκριση της Μίλαν στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ για δέκατη σερί φορά, ο Γκαλιάνι δήλωσε: "Με την πρόκριση αυτή δικαιώθηκα που στήριζα τον Αλέγκρι. Φιλοσοφία μου είναι να αφήνω τον προπονητή να ολοκληρώσει την χρονιά και μετά να εκτιμήσω αυτά που πέτυχε. Διαφωνώ με την αλλαγή προπονητή στην μέση της αγωνιστικής περιόδου, για αυτό υπερασπιζόμουν σθεναρά τον προπονητή μας. Φανταστείτε να είχα ενδώσει στις πιέσεις των δημοσιογράφων, να είχα απολύσει τον Αλέγκρι και να έρχονταν τα τελευταία αποτελέσματα με άλλον προπονητή. Θα είχε καρπωθεί όλη την δουλειά που είχε κάνει ο Μασιμιλιάνο".

Keywords
Τυχαία Θέματα