Κόντε: Από φιναλίστ σε φιναλίστ

17:26 15/3/2013 - Πηγή: AEK365

Το εμπόδιο της Μπάγερν Μονάχου καλείται να ξεπεράσει η Γιουβέντους στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Αντόνιο Κόντε να υπογραμμίζει πως μετά την Τσέλσι στην φάση των ομίλων η πρωταθλήτρια Ιταλίας θα αντιμετωπίσει την άλλη φιναλίστ του περσινού τελικού της διοργάνωσης.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Γιουβέντους τόνισε: "Είμαστε στους προημιτελικούς και αυτό σημαίνει πως όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Μετά την Τσέλσι στον όμιλο, τώρα θα αντιμετωπίσουμε και την άλλη ομάδα που ήταν στον

περσινό τελικό. Η Μπάγερν Μονάχου είναι μια σταθερή ευρωπαϊκή δύναμη και έχει το πλεονέκτημα της εμπειρίας σε σχέση με εμάς αυτή την στιγμή ενώ έχει και πιο... καθαρό μυαλό καθώς έχει ένα προβάδισμα 20 βαθμών στην Bundesliga. Είναι μια μεγάλη πρόκληση και θα την αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία, συγκέντρωση και χαρά. Το Τσάμπιονς Λιγκ φέτος είναι ένα όνειρο για την ομάδα που χτίζουμε και θα προσπαθήσουμε να το ζήσουμε ως το τέλος. Πέρσι βλέπαμε το Τσάμπιονς Λιγκ από τους καναπέδες μας. Φέτος είμαστε εδώ και είμαστε ως πρωταγωνιστές".
Ο Κόντε έστρεψε την προσοχή του στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Μπολόνια λέγοντας το εξής: "Το Τσάμπιονς Λιγκ για εμάς αυτή την στιγμή είναι η Μπολόνια καθώς είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος τις τελευταίες εβδομάδες. Έχουν τρεις σερί νίκες, δεν έχουν άγχος καθώς είναι σίγουρη η παραμονή τους και θα προσπαθήσουν να κάνουν κάτι εκπληκτικό εναντίον μας. Έχουν παίκτες όπως ο Ντιαμάντι, ο Τζιλαρντίνο, ο Γκαμπιαντίνι ενώ ο Στέφανο Πιόλι κάνει εκπληκτική δουλειά. Περιμένουμε ένα σκληρό ματς".
Για το γεγονός πως μετά τον αποκλεισμό της Μίλαν, η Γιουβέντους είναι η μοναδική ιταλική ομάδα που συνεχίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κόντε σημείωσε πως "το ξέρουμε και το έχουμε πει πως δεν είμαστε ανάμεσα στα φαβορί αλλά η Γιουβέντους δεν συμμετέχει σε καμία διοργάνωση απλά για την χαρά του παιχνιδιού".

Keywords
Τυχαία Θέματα