«Πάμε για τη νίκη στην Ισπανία»

17:14 15/3/2013 - Πηγή: AEK365

Πεπεισμένη πως παρ' όλες τις δυσκολίες, η Εθνική υδατοσφαίρισης των Γυναικών μπορεί να πάρει τη νίκη στη Βαρκελώνη το ερχόμενο Σάββατο(16/3, 19:00) κόντρα στην Ισπανία, η οποία ισοδυναμεί με πρόκριση στα τελικά του Γουόρλντ Λιγκ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, η Φιλιώ Μανωλιουδάκη. Η 27χρονη διεθνής περιφερειακός, αναφέρθηκε στο επόμενο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την «αργυρή» ολυμπιονίκη του Λονδίνου, αλλά και στους στόχους που έχουν θέσει για φέτος:

«Στόχος μας από την αρχή ήταν να δούμε αυτά τα παιχνίδια

ως προετοιμασία για το καλοκαίρι, ώστε να είμαστε σε καλή κατάσταση στο Παγκόσμιο της Βαρκελώνης, που είναι και ο βασικός μας στόχος για φέτος. Εκεί θα πάμε ως κάτοχοι του τροπαίου και αυτό μας δημιουργεί ένα σχετικό άγχος. Θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη μέχρι τότε βέβαια.

Θα ήταν πολύ καλό να προκριθούμε στα τελικά του Γουόρλντ Λιγκ στο Πεκίνο, ώστε να έχουμε ανταγωνιστικά ματς. Για να το καταφέρουμε αυτό όμως θα πρέπει να νικήσουμε στην έδρα της την Ισπανία το Σάββατο, οπότε αυτός είναι ο στόχος μας τώρα. Θα πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι στα ίσια. Η Ισπανία διαθέτει μία πιο έτοιμη ομάδα από εμάς, αλλά αυτό νομίζω πως δε σημαίνει κάτι. Όπως ήρθαν και μας κέρδισαν εδώ, το ίδιο θα πάμε να κάνουμε κι εμείς», είπε η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, ενώ έκλεισε αναφερόμενη στα νέα κορίτσια της Εθνικής ομάδας:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι μπήκαν αρκετά νέα κορίτσια στην ομάδα. Ακολουθεί μια γενιά με παίκτριες που έχουν πολλά να πάρουν από εμάς τις μεγαλύτερες, όπως κι εμείς απ' αυτές, αφού διαθέτουν φρεσκάδα και διαφορετικότητα στο παιχνίδι τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα