Κοντά στην πρόκριση η Φενέρ

22:05 8/11/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 3ος ΟΜΙΛΟΣ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ: 2-0
Γήπεδο: Σουρκού Σαράτσογλου

Μια ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση βρίσκεται η Φενερμπαχτσέ που νίκησε με 2-0 την ΑΕΛ.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Νικολάου με όμορφη ψηλοκρεμαστή μπαλιά βρήκε τον Κωνσταντίνου μέσα στην περιοχή ο οποίος από πολύ κοντά επιχείρησε το δυνατό σουτ, με την μπάλα ωστόσο να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ στο 5' ο Μπεμπέ έβγαλε

όμορφα στον Κωνσταντίνου, όμως ο Ντεμιρέλ την τελευταία στιγμή πρόλαβε και απομάκρυνε την μπάλα στο σουτ του Κύπριου φορ. Οι Τούρκοι ωστόσο πήραν κεφάλι στο σκορ στην πρώτη του καλή φάση στο ματς στο 11'. Μετά από κόρνερ του Κριστιάν, ο Γκονούλ άφησε με τακουνάκι στον Κάιτ, ο οποίος απέφυγε και τον Ντεγκρά και από πλάγια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι Τούρκοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 41ο λεπτό. Ο Κριστιάν έστρωσε με τακουνάκι στον Σο, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη οι Τούρκοι δεν πιέστηκαν πολύ και μάλιστα στο 70' η ΑΕΛ έχασε τον Ουόν με 10 παίκτες και το ματς τελείωσε κάπου εκεί.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Βολκάν, Γιόμπο, Ιρτεγκούν, Γκιονούλ, Καλντιρίμ (73' Ερκίν), Μεϊρέλες (83' Νιγιάζ), Τοπάλ, Κριστιάν (73' Σαχίν), Στοκ, Σο, Κάιτ

ΑΕΛ: Ντεγκρά, Καρλίτος, Πάρπας, Μοντέιρο (60' Εντμάρ), Ουόν, Νικολάου, Μιγκέλ, Ντεντέ, Σέρτζιο (60' Ντίκσον), Μπεμπέ, Κωνσταντίνου (73' Βόου).

ΜΑΡΣΕΪΓ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: 2-2
Γήπεδο: Βελοντρόμ

Στο 2-2 έμειναν Μαρσέιγ και Γκλάντμπαχ και θα παλέψουν όπως όλα δείχνουν για τη 2η θέση.

στο 13ο λεπτό η Γκλάντμπαχ έφυγε στην κόντρα, αλλά ο Χέραν αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 15' η μπάλα ίσως να πέρασε τη γραμμή σε κεφαλιά του Ρεμί, αλλά ο ρέφερι δεν έδειξε γκολ. Στο 19' ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε το σουτ του Μπάρτον και στο επόμενο λεπτό η Γκλάντμπαχ άνοιξε το σκορ. Ο Σεϊρού έκανε λάθος, ο Αράνκγκο έβγαλε στον Χάνκε κι εκείνος νίκησε από κοντά τον Μανταντά. Στο 22' το σουτ του Αγιού πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 26' ο τερ Στέγκεν απέκρουσε το σουτ του Αμαλφιτανό.

Η Μαρσέιγ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και έφερε στα ίσια το ματς στο 54ο λεπτό με απ' ευθείας κόρνερ του Μπάρτον. Οι Μασσαλοί πίεσαν κι άλλο και τελικά στο 67' ο Τζ.Αγιού έκανε το 2-1, ωστόσο στο 90+3' ο Αράνγκο έδωσε την ισοπαλία στη Γκλάντμπαχ.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Φανί, Ντιαβαρά (82' Καμπορέ), Μορέλ, Μέντες, Σεϊρού, Μπάρτον, Αμαλφιτανό (68' Βαλμπουενά), Ρεμί, Τζ.Αγιού (87' Αμπνταλά), Α.Αγιού.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τερ Στέγκεν, Βεντ, Ντομίνγκεζ, Μπρούερς, Γιάντσκε, Αράνγκο, Μαρξ (74' Τζάκα), Νόρντβαϊτ, Ρουπ, Χέρμαν (71' Μλάπα), Χάνκε (73' Ντε Καμάργκο).

Keywords
Τυχαία Θέματα