ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ | Ναβάρο: "Στείλαμε το μήνυμά μας"

Η Μπαρτσελόνα "ισοπέδωσε" την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο τόνισε ότι η ομάδα του μ' αυτή τη νίκη έστειλε το μήνυμά της ότι μπορεί να καταφέρει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση.

"Είναι μια μεγάλη νίκη και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Η ομάδα κατόρθωσε να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα από την Κάχα Λαμποράλ στο ισπανικό πρωτάθλημα. Παίξαμε σοβαρά. Το να κρατήσουμε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στους 25 πόντους στο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου εύκολο. Δεν

παίξαμε καλά απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ αυτή την εβδομάδα, αλλά τώρα δουλεύουμε προς την σωστή κατεύθυνση. Στείλαμε ένα μήνυμα και δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε απίστευτα πράγματα. Είμαστε μια νέα ομάδα και ελπίζουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στις πιο σημαντικές στιγμέ", ήταν τα όσα δήλωσε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε: "Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη μας σε ένα τόσο σημαντικό ματς απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και σ' έναν ακόμα καλύτερο προπονητή. Αγωνιστήκαμε σωστά, ειδικά στην άμυνα και καταφέραμε να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ".

Keywords
Τυχαία Θέματα