Κοντά σε συμφωνία με Φωτίου

00:48 11/1/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά και από τις διαδοχικές τηλεφωνικές επαφές που είχαν τις προηγούμενες ώρες οι άνθρωποι της ΑΕΚ με τον Άλκη Φωτίου, φαίνεται πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να επέλθει συμφωνία, σχετικά με την ταμειακή διευκόλυνση που προσπαθεί να εξασφαλίσει από την πλευρά του ομογενή επιχειρηματία η ΠΑΕ και είναι πολύ πιθανό ακόμα και σήμερα, Παρασκευή, η όλη υπόθεση να τελειώσει θετικά.

Όλα δείχνουν πως απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να υπάρξει οριστική συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ

και Φωτίου και χαρακτηριστικό αυτού που αναφέρουμε, είναι πως το πρωί έχει προγραμματιστεί ραντεβού μεταξύ του νομικού εκπροσώπου του Φωτίου και του νομικού τμήματος της «Ένωσης», προκειμένου να ετοιμαστεί η σύμβαση και να απομένουν μόνο οι... υπογραφές.

Μιλάμε για μια ταμειακή διευκόλυνση από την πλευρά του Φωτίου ύψους 120.000 ευρώ, με τον ίδιο να συμφωνεί να του εκχωρηθούν τα τηλεοπτικά έσοδα της ΑΕΚ για την περίοδο 2013-2014 και όχι τα φετινά, όπως είχε ακουστεί αρχικά. Μάλιστα, η πλευρά του Φωτίου δέχθηκε να δεσμεύσει από τα επόμενα τηλεοπτικά έσοδα της «Ένωσης» τα 2/3 του συνολικού ποσού, ήτοι 80.000 ευρώ, ενώ αύριο θα συζητηθεί ο τρόπος που θα του αποπληρωθούν και τα υπόλοιπα.

Πάντως, επειδή με την ΑΕΚ στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας τα τηλεοπτικά της επόμενης χρονιάς μόνο... σίγουρα δεν μπορούν να θεωρηθούν, δεν αποκλείεται να υπάρξει ένας ειδικός όρος στη συμφωνία των δύο πλευρών, που θα λειτουργεί ως «δικλείδα ασφαλείας», προκειμένου να εξασφαλιστεί πως ο επιχειρηματίας θα πάρει πίσω τα χρήματά του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στα Σπάτα είναι πιθανό να έρθει ο ίδιος σήμερα στην Αθήνα, προκειμένου να συναντηθεί το απόγευμα με τη διοίκηση και να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες. Να αναφέρουμε τέλος πως στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών προβλέπεται να δοθεί ένα ποσό στους παίκτες, με τα υπόλοιπα χρήματα να προορίζονται για τις άμεσες υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Φαίνεται λοιπόν πως η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στο να βρει και μάλιστα άμεσα χρήματα, κάτι που όπως αντιλαμβάνεστε «λύνει», έστω και προσωρινά, τα χέρια των ανθρώπων της και τους επιτρέπει να κλείσουν κάποιες «τρύπες», δίνοντας παράλληλα ένα σημαντικό ποσό στους ποδοσφαιριστές, που είναι απλήρωτοι εδώ και καιρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα