Φιλικό ξεμούδιασμα για ΑΕΚ

23:23 10/1/2013 - Πηγή: AEK365

Συνεχίζει να δείχνει σε καλή κατάσταση η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, αφού σε ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας επικράτησε με 30-20 του Άρη στη Νίκαια. Ο Γιάννης Αρβανίτης δοκίμασε διάφορα σχήματα και παίκτες, ενώ είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και τους Μπαλωμένο, Αλβανό, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους και αναμένεται να ξεκινήσουν κανονικά στο παιχνίδι του Πρωταθλήματος με τον Δούκα.
Να σημειωθεί πως μοναδικός

παίκτης που έμεινε εκτός είναι ο Ευριπίδης Ναουμίδης, ο οποίος επανέρχεται σταδιακά, μετά την εγχείρηση, στην οποία είχε υποβληθεί και προπονείται με μπάλα, αλλά χωρίς να έχει επαφή με αντίπαλο παίκτη.
Τέλος, να θυμίσουμε πως τη Δευτέρα στις 18:00 αντί για προπόνηση έχει προγραμματιστεί φιλικό με το Αμερικανικό Κολέγιο Καΐρου στο κλειστό γήπεδο του Μενιδίου.

Ο Γιάννης Αρβανίτης από την πλευρά του τόνισε στο aek365:«Είμαι ικανοποιημένος στα φιλικά βγαίνουν όλα όλα θέλουμε και δουλεύουμε στις προπονήσεις. Συνεχίζουμε και περιμένουμε να δούμε καλή εικόνα και στο επόμενο φιλικό με το Αμερικανικό Κολέγιο τη Δευτέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα