Κολοβέτσιος: Η ομάδα δείχνει ότι έχει μέταλλο νικητή

22:24 22/11/2014 - Πηγή: AEK365

Για τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά που έδειξε η ΑΕΚ στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό μίλησε στο Gazzetta ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. «Απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, πιστεύω ότι είχαμε πολλά κέρδη, με πρώτα τα θετικά αγωνιστικά στοιχεία που βγάλαμε σήμερα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, είχαμε καλά τρεξίματα, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο... Από εκεί και πέρα, πρέπει να κοιτάξουμε και τα αρνητικά. Κάποια κενά διαστήματα

που είχαμε, δεν ξέρω από τι ήταν... Έλλειψη συγκέντρωσης ίσως. Αυτό θα πρέπει να το δουλέψουμε. Η ομάδα δείχνει ότι έχει μέταλλο νικητή. Αλλά, από εκεί και πέρα, για να μην καρδιοχτυπάμε σε κάθε παιχνίδι, θα πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας», τόνισε ο αμυντικός της ΑΕΚ.
Για την αναβολή της αγωνιστικής είπε: «Όχι μόνο για μας, αλλά για όλους τους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα είναι πισωγύρισμα αυτό που γίνεται. Δεν είναι καθόλου καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι ομάδες πρέπει να βρουν ένα ρυθμό. Το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχιστεί, γιατί αργότερα θα επιβαρυνθούμε με πάρα πολλά παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα