«Κολομβία δεν είναι μόνο ο Φαλκάο»

19:56 20/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ορέστης Καρνέζης δεν επικεντρώνεται μόνο στον επιθετικό της Μονακό, Φαλκάο καθώς η Κολομβία διαθέτει πολλούς ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου.«Η φιλοδοξία μας είναι να φτιάξουμε μία ομάδα νικήτρια. Είναι φοβερό συναίσθημα να είσαι μέλος της Εθνικής σου ομάδας για μία τέτοια διοργάνωση. Πάντα δούλευα για αυτό και περιμένω την στιγμή που θα είμαι με τους συμπαίκτες μου στην Βραζιλία. Είναι ένα όνειρο και είμαι υπερήφανος που παίζω για την Ελλάδα», τόνισε αρχικά ο διεθνής τερματοφύλακας.

Όσον αφορά τον στόχο της Εθνικής; «Πιστεύω οτι έχουμε καλές ελπίδες για να προκριθούμε στον δεύτερο γύρο. Για να τα καταφέρουμε όμως, θα πρέπει να ξεκινήσουμε με το... δεξί κόντρα στην Κολομβία».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην δώσει το στίγμα του για την αντίπαλο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, τονίζοντας: «Η Κολομβία έχει πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς ξέρουμε οτι είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι. Ξέρουμε τους παίκτες της και γνωρίζουμε οτι είναι υψηλού επιπέδου. Ωστόσο και η ελληνική ομάδα έχει ποδοσφαιριστές με μεγάλες ικανότητες. Πρέπει να παίξουμε με υπομονή και αυτοπεποίθηση οτι μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Τέλος, αναφορικά με την ενδεχόμενη απουσία του Ρανταμέλ Φαλκάο, είπε: «Η Κολομβία δεν είναι μόνο ο Φαλκάο. Οι άλλοι επιθετικοί που διαθέτει σκοράρουν με εξαιρετική συχνότητα, κάτι που ισχύει και για τους μέσους που έχει. Την σεβόμαστε γιατί ξέρουμε ότι όποιος και αν παίξει θα θέλει να κερδίσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα