Έκοψαν φυσικοθεραπεύτρια στη Γιουνάιτεντ λόγο φύλλου!

19:26 20/5/2014 - Πηγή: AEK365

Το συγκεκριμένο γράμμα, είναι η απάντηση στο γιατί η Γιουνάιτεντ είχε απορρίψει την συγκεκριμένη φυσιοθεραπεύτρια και σε αυτό γράφεται ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα ανδρικό άθλημα και οι παίκτες δεν θα ένιωθαν άνετα με την παρουσία μιας γυναίκας, λόγω του φύλου της.
Αυτό το γράμμα δόθηκε στην δημοσιότητα αυτή την περίοδο, που ήδη συζήτιουνται τα σχόλια που έκανε το μέλος της FA, Ρίτσαρντ Σκούνταμορ, σχετικά με το γυναικείο ποδόσφαιρο και τα οποία έχουν χαρακτηριστεί σεξιστικά.

«Οι γενικές σκέψεις των παικτών μας σχετικά με μια γυναίκα φυσιοθεραπεύτρια είναι ότι θα προτιμούσαν να δουλεύουν με έναν άντρα φυσιοθεραπευτή, θα αισθανόντουσαν πιο άνετα και θα ήταν πολύ πιο εύκολο να συζητούν τα προβλήματα τους με έναν άλλον άντρα.
Οι περισσότεροι από τους παίκτες μας νιώθουν ότι το ποδόσφαιρο είναι περισσότερο ένα ανδρικό άθλημα και δεν τους αρέσει πολύ η σκέψη γυναικών να εμπλέκονται σε θέματα τραυματισμών μέσα στο προπονητικό κέντρο, αν και δεν έχουν κάποιο πρόβλημα αν δουν κάποια γυναίκα φυσιοθεραπεύτρια σε κάποιο νοσοκομείο ή κάποια κλινική», ήταν το γράμμα το Σερ Άλεξ.

Keywords
Τυχαία Θέματα