Μέσι λαμπρός την οδηγεί

18:54 14/3/2015 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΘΕΛΤΑ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 1-2
Γήπεδο: Μπαλαΐδος

Την 4η σερί νίκης της πέτυχε η Μπιλμπάο, που κέρδισε μέσα στην έδρα της Θέλτα με 2-1.

Οι Βάσκοι άνοιξαν τα σκορ στο 17ο λεπτό με το πέναλτι του Αντούριθ, ενώ στο 32' ο Σαν Χοσέ έκανε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 64ο λεπτό μείωσαν, αλλά παρά την αποβολή του Σαν Χοσέ στο 85', δεν μπόρεσαν να πάρουν τουλάχιστον το Χ.

ΘΕΛΤΑ: Άλβαρεθ, Μάγιο (86' Μπονγκοντά), Καμπράλ (90+1' Ερνάντες), Φοντάς, Τζόνι, Φερνάντες, Λόπεθ (59' Μίνα), Κρον Ντέλι, Ορεγιάνα, Λαριβέι,

Νολίτο

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ετσεΐτα, Ντε Μάρκος, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Μπενιάτ, Σαν Χοσέ, Μουνιαΐν, Γκόμεθ (64' Ιτουράσπε), Ουίλιαμς (87' Σουσαέτα), Αντούριθ (55' Γκιγιέρμο)

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΓΡΑΝΑΔΑ: 3-1
Γήπεδο: Βαγιέκας

Δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό η Γρανάδα που ηττήθηκε με 3-1 από Ράγιο, που αν το πρωτάθλημα είχε κι άλλο δρόμο, δε αποκλείεται να προλάβαινε ακόμη και την Ευρώπη.

Η Γρανάδα μπήκε πιο δυνατά στο ματς και μόλις στο 8ο λεπτό ο Κόρδοβα έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Ωστόσο στην επανάληψη η Ράγιο μπήκε πιο δυνατά και στο 65ο λεπτό έφερε στα ίσα το σκορ με τον Μπουένο. Και στο 75ο λεπτό και πάλι ο Μπουένο ο οποίος είναι «καυτός» έκανε το 2-1, ενώ στις καθυστερήσεις ο Εμπαρμπά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΡΑΓΙΟ: Άλβαρες, Κίνι (62' Εμπαρμπά), Κάστρο, Αμάγια, Νάτσο, Μπαένα, Τρασόρας, Μπουένο, Λίκα (62' Μανούτσο), Κακουτά, Μπαπτιστάο (78' Ινσούα)

ΓΡΑΝΑΔΑ: Όιερ Ινσούα, Μουρίγιο, Μπαμπίν, Νιόμ, Ρίκο, Πέρεθ, Πίτι, Μάρκεθ (72' Ιμπάνιεθ), Ροσίνια (81' Ρίκι), Κόρδοβα (88' Ελ Αράμπι).

ΕΪΜΠΑΡ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 0-2
Γήπεδο: Ιπουρούα

Με τον Λιονέλ Μέσι να παραμένει σε τρομερή κατάσταση, η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε 2-0 της Εϊμπάρ εκτός έδρας και πάει... φουριόζα στο μεγάλο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Χωρίς απώλειες πηγαίνει στο clasico απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη εβδομάδα η Μπαρτσελόνα η οποία έκανε το χρέος της απέναντι στην Εϊμπάρ επικρατώντας 2-0 εκτός έδρας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «μπλαουγκράνα» ήταν ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα των Καταλανών. Στο 31' από το σημείο του πέναλτι νίκησε τον Χάιμε για να ανοίξει το σκορ, ενώ διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα στο 55'.

Πλέον περιμένει το αυριανό παιχνίδι της Ρεάλ με τη Λεβάντε για να δει με πόσο προβάδισμα θα βρεθεί στη μεγάλη μάχη του «Καμπ Νου» την επόμενη εβδομάδα.

ΕΪΜΠΑΡ: Χάιμε, Μποβέδα, Εκίθα, Ραούλ Νάβας, Λίγιο, Ντιντάκ (77' Μπόατενγκ), Μπόρχα, Εράστι (58' Κάπα), Λάρα, Μανού ντελ Μοράλ (69' Πιοβατσάρι), Σαούλ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Μοντόγια, Πικέ, Μπάρτρα, Αντριάνο, Ράκιτιτς (62' Τσάβι), Σέρχιο Ρομπέρτο, Ραφίνια, Μέσι, Σουάρεζ, Νεϊμάρ (70' Πέδρο).

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-0
Γήπεδο: Κορνεγιά Ελ Πρατς

Κι άλλο έδαφος έχασε η Ατλέτικο Μαδρίτης, που κόλλησε στο 0-0 μέσα στην έδρα της Εσπανιόλ και πλέον έπεσε στην 4η θέση.

Στο πρώτο τέταρτο η Ατλέτικο πίεσε κι έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Κόκε και Γκρισμάν, αλλά στ συνέχεια δεν μπόρεσε να ανέβει ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έχασε και τον Μιράνδα με κόκκινη κάρτα.

Στην επανάληψη η Εσπανιόλ αμύνθηκε σθεναρά, με την Ατλέτικο να χάνει μεγάλες ευκαιρίες στο 78' και στο 85', με τον Κασίγια να σταματά τους Γκαρθία και Αρντά.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Αρμπίγια, Γκονζάλες, Μορένο, Ντουάρτε, Λόπεθ, Αμπραχάμ(46' Κάνιας), Σάντσεθ (70' Σεβίγια), Βάσκεθ, Καϊσέδο (63' Στουάνι), Γκαρθία

ΑΤΕΛΤΙΚΟ: Μογιά, Γκάμες, Γοδίν, Μιράνδα, Χουανφράν, Γκαρθία, Τιάγκο, Γκάμπι (66' Αρντά), Κόκε, Γκρισμάν (82' Χιμένεθ, Τόρες (45+4' Χιμένες)

Keywords
Τυχαία Θέματα