Μοιρασιά στο αιώνιο ντέρμπι

18:47 14/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΛΕΙ ΟΦ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ανόρθωση-Ερμής Α.: 3-1
(Μαραγκός 13', Μακρής 15', Λαΐφης 45'-Ονίλο 81')

άζοντας τις βάσεις από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, όταν και σκόραρε τρεις φορές, η Ανόρθωση επικράτησε με 3-1 σε βάρος του Ερμή για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ.

Μαραγκός στο 13', Μακρής στο 15' και Λαΐφης στο 45' έβαλαν από το πρώτο μέρος τις βάσεις για την επιστροφή της ομάδας της Αμμοχώστου στα νικηφόρα αποτελέσματα

μετά από δύο σερί ήττες. Ο Ονίλο στο 81' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα για τους φτεροπόδαρους.

Απόλλων Λ.-ΑΕΚ: 1-0
(Ορτίθ 57')

Ο Απόλλωνας επανήλθε στις νίκες και μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ιοάν Αντόνε επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ με γκολ του Γκαστόν Σανγκόϊ, και εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία του ΑΠΟΕΛ, σκαρφάλωσε στην πρωτιά της βαθμολογίας στο +1.

Οι κυανόλευκοι παρουσιάστηκαν νευρικοί στο πρώτο ημίχρονο και είχαν απλά ανούσια υπεροχή, όμως στην επανάληψη είχαν πολύ καλή απόδοση στο πρώτο 20λεπτο και πήραν προβάδισμα. Το γκολ σημειώθηκε με δόση τύχης, αφού ο Σανγκόϊ επιχείρησε την σέντρα σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε στον Ορτίθ και κατέληξε στα δίχτυα.

Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ: 1-1
(Σκέμπρι 6'-Τζεμπούρ 37')

Ισόπαλοι 1-1 έμειναν Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ, στο αιώνιο ντέρμπι της Λευκωσίας. Τα γκολ πέτυχαν οι Σκέμπρι στο 5' και Τζεμπούρ στο 37'. Οι δύο ομάδες είχαν τα δικά τους καλά διαστήματα στο γήπεδο.

Το μεγαλύτερο διάστημα καλύτεροι ήταν οι γηπεδούχοι που δημιούργησαν και αρκετές ευκαιρίες. Για μερικά λεπτά στο πρώτο μέρος και στα τελευταία στάδια του αγώνα ο ΑΠΟΕΛ είχε ανεβάσει τον ρυθμό του και επίσης δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες.

Οι "γαλαζοκίτρινοι" ήταν αρκετά νευρικοί, κάνοντας πολλά λάθη -στο κέντρο περισσότερο- κυρίως στο Α' μέρος. Παράπονα από την διαιτησία έχουν οι "πράσινοι" για φάουλ που δεν της δόθηκαν, όπως και για κάρτες που χαρίστηκαν σε ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα