Κλοπ: Έμπειρη αλλά όχι ανίκητη η Γιουβέντους

10:49 18/3/2015 - Πηγή: AEK365

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Γιουβέντους με τον Γιούργκεν Κλοπ να υπογραμμίζει πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας είναι έμπειρη ομάδα, αλλά όχι ανίκητη.
Ενόψει της ρεβάνς στη Βεστφαλία, ο Γερμανός τεχνικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ δήλωσε: "Είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στο ποδόσφαιρο. Χρειαζόμαστε μια νίκη κόντρα σε μια ιταλική ομάδα που χρειάζεται μια ισοπαλία. Είμαστε πανέτοιμοι. Δεχτήκαμε γκολ στην αντεπίθεση στο

Τορίνο, αλλά είχαν και άλλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι πάρα πολύ έμπειρη ομάδα, πολύ έξυπνη, αλλά όχι ανίκητη. Πρέπει να διατηρήσουμε τη ψυχραιμία μας. Μια νίκη με 1-0 μας φτάνει για να προκριθούμε έτσι και αλλιώς.
Όταν είσαι στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και θέλεις να προκριθείς χρειάζεσαι τουλάχιστον ένα μεγάλο ματς. Η εμφάνιση μας στο πρώτο παιχνίδι δεν ήταν μεγάλη, οπότε αυτός είναι τώρα ο στόχος μας. Αν τα καταφέρουμε, έχουμε ελπίδα, αν όχι, θα αποκλειστούμε και δίκαια".
Για τους παραλληλισμούς με τον τελικό του 1997, ο Κλοπ δήλωσε: "Έχουμε μεγάλο κίνητρο. Όταν σκέφτεσαι το Ντόρτμουντ-Γιουβέντους, αυτόματα σκέφτεσαι το 1997. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να μας βοηθήσει. Ό,τι συμβεί θα έχει να κάνει με το τι κάνουμε εμείς. Δεν θέλω να βασιστώ απλά στην ατμόσφαιρα. Αν και τα δυο είναι καλά, η απόδοση μας και η ατμόσφαιρα, αλληλοσυμπληρώνονται".
Τέλος, ο Κλοπ δήλωσε: "Κανείς στη Γερμανία δεν θεωρεί το ιταλικό ποδόσφαιρο μέτριο και σίγουρα μέτρια δεν είναι η Γιουβέντους. Είναι στο +14 στη Serie A. Αυτό δείχνει ότι παίρνουν αποτελέσματα, έστω και αν κερδίζουν με ένα γκολ, αλλά σχεδόν πάντα κερδίζουν. Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση".

Keywords
Τυχαία Θέματα