Ο Αλέγκρι προέβλεψε γκολ στη ρεβάνς

10:34 18/3/2015 - Πηγή: AEK365

Στο "Signal Iduna Park", η Γιουβέντους καλείται να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα, κόντρα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να προβλέπει πως η ρεβάνς δεν θα τελειώσει 0-0.
Σε δηλώσεις του ο Ιταλός τεχνικός των πρωταθλητών Ιταλίας τόνισε: "Το προβάδισμα με 2-1 σίγουρα δεν είναι μειονέκτημα. Ξέρουμε, όμως, πόσο δύσκολο είναι να προκριθούμε. Η Ντόρτμουντ γνωρίζει τη ποιότητά μας. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι θα τελειώσει 0-0, παρόλο που θα είναι βολικό για εμάς. Θα πρέπει να σκοράρουμε και είμαι σίγουρος για αυτό. Θα είναι σπουδαίο

να καταφέρουμε να βάλουμε δυο γκολ".
Για τον τρόπο αντιμετώπισης της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την ικανότητα που έχει η Ντόρτμουντ, την ταχύτητα και τη ποιότητα της. Μπορούν να μας πιέσουν πάρα πολύ. Θα πρέπει να κάνουμε μια άψογη, τεχνικά, εμφάνιση και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της. Δεν ξέρω αν θα παίξουμε με τρεις ή τέσσερις στην άμυνα. Είναι και οι δυο επιλογές. Χρειάζεται ακόμη να το σκεφτώ".
Ο Αλέγκρι μίλησε και για τους Πίρλο και Μαρκίζιο: "Είναι δυο διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Ο Αντρέα μπορεί να ελέγξει το ρυθμό και να διαβάσει το παιχνίδι. Στις στημένες φάσεις είναι επίσης εκπληκτικός. Ο Κλαούντιο Μαρκίζιο κάνει σπουδαία σεζόν επίσης, κάτι που δεν με εκπλήσσει καθόλου, αφού είναι από τους κορυφαίους χαφ στην Ευρώπη. Είμαστε τυχεροί που έχουμε δυο τέτοιους παίκτες στην ομάδα μας".
Για το προβάδισμα της Γιουβέντους από το πρώτο παιχνίδι είπε: "Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ως θεμέλιο. Ήταν περισσότερο από μια καλή εμφάνιση. Μέχρι τώρα μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με όσα έχουμε κάνει. Μπαίνουμε στη τελική ευθεία της σεζόν και θα δούμε αν μπορούμε να καρπωθούμε τις επιτυχίες ή όχι".

Keywords
Τυχαία Θέματα