Κλοπ: Αποτύχαμε ξανά (VIDEO)

11:13 5/2/2015 - Πηγή: AEK365

Στον πάτο της βαθμολογίας εξακολουθεί να βρίσκεται η Μπορούσια Ντόρτμουντ αφού έχασε και από την Άουγκσμπουργκ, εντός έδρας, με τον Γιούργκεν Κλοπ να μην ψάχνει για δικαιολογίες και να παραδέχεται πως η κατάσταση είναι πολύ άσχημη.
Σε δηλώσεις του ο Γερμανός τεχνικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ τόνισε: "Αποτύχαμε ξανά... Είναι πολύ άσχημη η κατάσταση. Δεν μπορώ να πω ότι δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα ή ότι ήμασταν άτυχοι. Πήραμε πολλές λάθος αποφάσεις και κάναμε πολλά λάθη. Μακάρι να μην είχαμε αριθμητικό πλεονέκτημα γιατί αυτό έκανε ακόμα περισσότερο κακό στην ομάδα μου.

Δεν είχαμε την κυριαρχία που θα θέλαμε και δεν το εκμεταλλευτήκαμε καθόλου. Δεν κάναμε ευκαιρίες. Πλέον, πρέπει να φανούμε δυνατοί και να αντιδράσουμε στο παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ. Πρέπει να σταματήσουμε τα λάθη. Έχουμε περιθώρια και πρέπει να αντιδράσουμε".
Μετά τη λήξη, οι οπαδοί της Ντόρτμουντ ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες με τους Χούμελς και Βαϊντενφέλερ να πηγαίνουν στην εξέδρα για να μιλήσουν μαζί τους. Ο Κλοπ σχολιάζοντας την οργή των οπαδών, δήλωσε: "Είναι λογικό... Είναι απογοητευμένοι με όσα βλέπουν. Φοβούνται και για το μέλλον της ομάδας. Πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι, ομάδα και κόσμος. Κανείς μας δεν περίμενε αυτό που συνέβη, όμως πρέπει να προχωρήσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα