«Ας μας κόψουν το ρεύμα»

09:13 29/11/2012 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή χθεσινή επιστολή του προέδρου του ΟΑΚΑ, Πέτρου Γαλακτόπουλου για χρέη της ΠΑΕ προς την διοίκηση του Σταδίου, στον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν πρόβλημα ούτε να τους κόψουν το ρεύμα αλλά ούτε και να παίζουν μεσημέρι όπως ζήτησε η διοίκηση του ΟΑΚΑ με επιστολή της σε NOVA και Super League.
Πιο συγκεκριμένα σε απάντηση

προς τον Πέτρο Γαλακτόπουλο ο οποίος υποστήριξε πως τα χρέη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς το Στάδιο είναι 1.5 εκατομμύριο ευρώ, οι "πράσινοι" υποστηρίζουν πως το χρέος είναι ένα εκατομμύριο ευρώ και προσθέτουν: "Φέτος είμαστε εντάξει απέναντι στο ΟΑΚΑ. Προσπαθούμε να διακανονίσουμε όσα χρωστάμε από πέρσι. Αν θέλουν να μας κόψουν το ρεύμα, ας το κάνουν. Ας μας βάλουν και μεσημέρι να παίξουμε. Όποτε έχουμε θα δώσουμε σιγά-σιγά τα χρέη από τον προηγούμενο χρόνο. Με καλή θέληση από την δική τους πλευρά θα διακανονιστεί το χρέος".
Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποστηρίζουν πως η αντίδραση των υπεύθυνων του ΟΑΚΑ σχετίζεται άμεσα με την απόφαση του Παναθηναϊκού να εγκαταλείψει το Στάδιο για να επιστρέψει στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα