Κληρώνει σήμερα για ΟΣΦΠ

08:58 16/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός θα μάθει σήμερα ποια ομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση στην Νιόν της Ελβετίας.
Η ομάδα του λιμανιού βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ μαζί με τις ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες στους ομίλους τους και θα αντιμετωπίσει μια από τις ομάδες που τερμάτισαν πρώτες εκτός της Παρί Σεν Ζερμέν με την οποία βρέθηκαν στον ίδιο όμιλο στην πρώτη φάση.
Αναλυτικά το πρώτο γκρουπ

αποτελείται από τις: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.
Το δεύτερο γκρουπ αποτελείται από τις: Μπάγερ Λεβερκούζεν, Γαλατάσαραϊ, Ολυμπιακός, Μάντσεστερ Σίτι, Σάλκε, Άρσεναλ, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Μίλαν.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην κλήρωση των "16" υπάρχουν δυο περιορισμοί που αφορούν σε ομάδες από την ίδια χώρα ή που βρέθηκαν στον ίδιο όμιλο.
Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των "16" θα διεξαχθούν στις 18-19 και 25-26 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς στις 11-12 Μαρτίου και 18-19 Μαρτίου.
Στις 21 Μαρτίου θα γίνει η κλήρωση για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά όπου εκεί δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός.

Keywords
Τυχαία Θέματα