Κλειδώνει τον τίτλο η Μπάρτσα

18:59 18/4/2015 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΑΛΑΓΑ: 3-1
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Μια ακόμα αποστολή εξετελέσθη, αλλά όχι και τόσο... ανώδυνα! Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε όσο χρειάστηκε (δίχως να εντυπωσιάσει) κι έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Μάλαγα με σκορ 3-1.

Κάπως έτσι μείωσε εκ νέου την απόστασή της απ' την Μπαρτσελόνα στους δύο πόντους, ωστόσο την ίδια ώρα άπαντες στο... βασιλικό στρατόπεδο είναι σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς Μπέιλ και Μόντριτς αποχώρησαν τραυματίες (με του πρώτου να δείχνει πιο σοβαρό

το πρόβλημα) κι ενώ την άλλη εβδομάδα είναι ο καθοριστικός επαναληπτικός με την Ατλέτικο για το Τσάμπιονς Λιγκ (0-0 το πρώτο ματς).

Στο 24' ο Σέρχιο Ράμος άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή -οριακά σε θέση οφσάιντ-, ενώ χωρίς να ανεβάσει στροφές και με τους Ανδαλουσιάνους να είναι απειλητικοί σε 2-3 περιπτώσεις, οι Μαδριλένοι πήραν ακόμα μεγαλύτερο... αέρα. Με εντυπωσιακή γκολάρα του Χάμες (η δημιουργία του κυρίως), οι γηπεδούχοι έδειξαν να κλειδώνουν τους τρεις βαθμούς στο 69' κι ενώ δύο λεπτά νωρίτερα ο Κριστιάνο έχασε πέναλτι (σημάδεψε το δοκάρι).

Κι όμως οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και ο Χουάνμι δύο λεπτά αργότερα μείωσε σε 2-1 -επωφελούμενος την κακή αμυντική αντίδραση-, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Πίεσαν, άγχωσαν τη Ρεάλ, ωστόσο δεν κατάφεραν και να την πληγώσουν, με τον «CR7» εν τέλει στο φινάλε (στις καθυστερήσεις) να διαμορφώνει από κοντά και προ κενής εστίας το τελικό σκορ!

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Πέπε, Αρμπελόα (76' Καρβαχάλ), Ράμος, Μαρσέλο, Ίσκο, Μόντριτς (60' Ιγιαραμένδι), Κρόος, Χάμες Ροντρίγκες, Ρονάλντο, Μπέιλ (4' Τσικαρίτο)

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Μποκά, Ανχελέρι, Σάντσεθ, Ροζάλες, Ρέθιο (75' Τισόνε), Νταρντέρ (87' Ντούντα), Αμραμπάτ, Σάμουελ, Καστιγιέχο (81' Χόρτα), Χουάνμι.

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-2
Γήπεδο: Ριαθόρ

Κλειδώνει την τριάδα η Ατλέτικο, που κέρδισε με 2-1 μέσα στην έδρα της Λα Κορούνια.

Η Ατλέτικο μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 5ο λεπτό ο Γκρισμάν με υπέροχο ψαλιδάκι έκανε το 1-0. Οι «ροχιμπλάνκος» συνέχισαν να πιέζουν και στο 21ο λεπτό και πάλι ο Γκρισμάν έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη η Ντέπορ μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να μειώσει στο 78ο λεπτό με το γκολ του Οριόλ Ριέρα.

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Φαμπρίσιο, Ζουανφράν, Λόπο, Σίντνεϊ, Λουϊζίνιο (64' Ντομίνγκεθ), Πέρεθ (46' Φαρίνια), Μεντουγιάνιν, Μπεργναντίνιος, Καβαλέιρο, Ριέρα, Τοτσέ (78' Κουένκα).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Ομπλάκ, Γοδίν, Γκάμες, Χιμένες, Χουανφράν, Τιάγκο, Σαούλ, Αρντά (59' Χιμένεθ), Κόκε, Σαούλ, Γκαρθία, Γκρισμάν (66' Τόρες).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 2-0
Γήπεδο: Καμπ Νου

Αγκαλιά με τον τίτλο η Μπαρτσελόνα που κέρδισε με 2-0 τη Βαλένθια.

Το ματς ξεκίνησε πολύ δυνατά και για τις δύο ομάδες και μόλις στο 1ο λεπτό η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ με όμορφο γκολ του Σουάρες. Η Βαλένθια αντέδρασε και κέρδισε πέναλτι στο 8ο λεπτό, αλλά ο Μπράβο απέκρουσε την εκτέλεση του Παρέχο και κράτησε το μηδέν. Στο 33ο λεπτό η Βαλένθια είχε δοκάρι με τον Αλκάθερ, ενώ στο 40' ο Μέσι έχασε μεγάλη ευκαιρία.

Στην επανάληψη η Μπαρτσελόνα ήλεγξε τον ρυθμό του αγώνα και στις καθυστερήσεις ο Μέσι έκανε το τελικό 2-0.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Άλβες, Πικέ, Ματιέ, Αντριάνο (46' Ράκιτιτς), Μπούσκετς, Μασεράνο, Τσάβι (80' Σέρχι Ρομπέρτο), Μέσι, Σουάρες (66' Πέδρο), Νεϊμάρ.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Οταμέντι, Ορμπάν (46' Γκαγιά), Μουστάφι, Μπαραγάν, Γκόμες, Φουέγο, Παρέχο, Ροδρίγο, Αλκαθέρ (73' Νεγρέδο), Φεγκουλί (66' Κανσέλο)

Keywords
Τυχαία Θέματα