Έχει τον... τρόπο της η ΑΕΚ

17:32 18/4/2015 - Πηγή: AEK365

Σε ένα μέτριο παιχνίδι δυνατό και με σκληρές μονομαχίες η ΑΕΚ Κ20 επικράτησε με 2-0 του Αλίμου στο γήπεδο των Τραχώνων και με συνολικό σκορ 3-0 προκρίθηκε στους "4".

Η ομάδα του Στέλιου Μανωλά μπορεί να μην ήταν η κυρίαρχη στο ματς και η κατοχή να ήταν μοιρασμένη, ωστόσο εκμεταλλεύτηκε τα...ατού της. Οι κιτρινόμαυροι χτύπησαν στο ψιλό παιχνίδι και στις αντεπιθέσεις και κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ με τους Κοντοέ στο 30' και Τσέλιο στο 71'.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο ματς με στόχο να μην δεχθούν γκολ. Ο μεν Άλιμος είχε και το άγχος της... ανατροπής μιας και χρειαζόταν τουλάχιστον δύο γκολ για να προκριθεί.

Χωρίς φάσεις κύλησε όλο το ματς, εκτός τα δύο γκολ της Ένωσης.

Στο 30' ο Κοντοές έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γαλανόπουλου και αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στη συνέχεια πήρε πορεία προς την εστία και ο τερματοφύλακας του Αλίμου, Καλογεράκος την απομάκρυνε με τον διαιτητή να δείχνει σέντρα μετά και την υπόδειξη του βοηθού.

Στην επανάληψη ο γηπεδούχος ΑΟΤ προσπάθησε να φτάσει τουλάχιστον στην αντεπίθεση, αλλά στο 71' μετά από αντεπίθεση της ΑΕΚ με τον Κοντοέ που πήρε την μπάλα από την άμυνα και έφτασε ως την αντίπαλη περιοχή, ο Τσέλιος αφού πέρασε τον αντίπαλο πορτιέρο έκανε το 0-2 και τελείωσε το ματς.

Τίποτα το αξιόλογο δεν σημειώθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την ΑΕΚ Κ20 να παίρνει την πρόκριση για τους "4" του θεσμού.

ΑΕΚ: Τσέλιος, Βιδάλλης(75' Παπάζογλου), Γραμματίκας(72' Ψάνης), Μαρκοπουλιώτης, Κοντοές, Γαλανόπουλος, Τζάθας, Καρβουνίδης(60' Λίτσι), Κυριαζής (56' Αντωνίου), Τσέλιος, Βλαχομήτρος (71' Μίχας)

ΑΟΤ Άλιμος: Καλογεράκος, Κακούτης Κ., Γιοργάκης, Κολλινιάτης, Αφρατής, Πιπεράς, Χρήστου, Νούλας, Χακράμα, Παυλίδης (63' Ζώρκος), Κακούτης Ι.

Keywords
Τυχαία Θέματα