Κλειδώνει την πρόκριση ο Τύρναβος

17:15 28/10/2014 - Πηγή: AEK365

Την πολύ καλή του παρουσία του στο Κύπελλο συνέχισε ο Τύρναβος που μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Καλλονή στην πρεμιέρα των ομίλων κατάφερε να επικρατήσει του Αιγινιακού στο «Αλκαζάρ» με 2-1. Έτσι, οι Θεσσαλοί έφτασαν τους 4 βαθμούς αυξάνοντας σημαντικά τις ελπίδες τους για πρόκριση, ενώ η ομάδα της Πιερίας έμεινε στην τελευταία θέση του 7ου ομίλου χωρίς βαθμό, καθώς είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε προβάδισμα, στο τέλος του ημιχρόνου.

Στο

45' έπειτα από χαμηλή πάσα του Σκαθαρούδη ο Οτά με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Στο 52' ο Πόποβιτς έφτασε πολύ κοντά αλλά ο κίπερ Πρίφτης έβγαλε το σουτ του. Δε συνέβη όμως το ίδιο και στο 58' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ με κοντινή πάσα και ωραία σέντρα του Μπέντα στη μικρή περιοχή ο Δερμητζόγλου με κεφαλιά ισοφάρισε (1-1) για τον Αιγινιακό.

Στο 63' οι φιλοξενούμενοι που είχαν τον απόλυτο έλεγχο ζήτησαν πέναλτι, όμως στο 72' η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη έφερε και πάλι τα πάνω κάτω. Ο Φράνκο Οτά βρήκε χώρο έξω από τη μεγάλη περιοχή, προχώρησε και με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε πρώτα τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα αντίπαλα δίχτυα για το 2-1.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν το τελευταία τέταρτο του αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σολφερίνο.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Πρίφτης, Χαλούλος, Μπράνκοβιτς, Σιάτρας, Καραμανλής, Παληγεώργος, Ντατίδης, Γεωργίου, Σκαθαρούδης (66' Μιλουτίνοβιτς), Οτα (78' Σαμαράς), Σολφερίνο.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Μένκα, Αραμπατζής, Μπάρος, Τέλλος, Γεωργίου, Ζούρκος, Φαμπίνιο (89' Καζάκης), Δεμηρτζόγλου (77' Αχαλινόπουλος), Πέντα, Πόποβιτς, Μπλάζεκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα