Βήμα πρόκρισης για Αγγλία (VIDEO)

20:53 11/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- 8ος ΟΜΙΛΟΣ- 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΓΓΛΙΑ- ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: 4-1
Γήπεδο: Γουεμπλεϊ

Τεράστια νίκη με 4-1 πέτυχε η Αγγλία επί του Μαυροβουνίου και κρατά την τύχη της στα χέρια της.

Στο 8ο και στο 10ο λεπτό τα σουτ των Ρούνεϊ και Γουλέμπεκ έφυγαν λίγο άουτ, ενώ στο 23' ο Πόλεκσιτς νίκησε τον Γουέλμπεκ σε μοναδικό τετ α τετ. Στο 33' ο Τζέραρντ έκανε το σουτ, με τον Πόλεκσιτς να πέφτει και να διώχνει ξανά, ενώ στο 40' το σουτ του Ρούνεϊ σταμάτησε στο δοκάρι του

Μαυροβουνίου.

Τελικά το γκολ για την Αγγλία ήρθε στο 48ο λεπτό, καθώς ο ΡούνεΪ βρέθηκε σε ιδανική θέση μέσα στην περιοχή και με σουτ έκανε το 1-0. Στο 54' ο Χαρτ είπε όχι σε κεφαλιά του Νταμιάνοβιτς και στο 63' η Αγγλία έκανε το 2-0. Από γύρισμα του Γουέλμπεκ μέσα στην περιοχή, ο Μπόσκοβιτς προσπάθησε να απομακρύνει, αλλά αντ' αυτού, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μαυροβουνίου. Στο 64' ο Γιόβετιτς με μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκαριών του Χαρτ, ενώ στο 71' ο Νταμιάνοβιτς από κοντά μείωσε σε 2-1. Το 3-1 διαμόρφωσε στο 78ο λεπτό ο Τάουνεντ με δυνατό σουτ ενώ το 4-1 έκανε με πέναλτι ο Στάριτζ στις καθυστερήσεις.

ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Γουόκερ, Μπέινς, Τζέραρντ (86' Μίλνερ), Κέιχιλ, Γιαγκέλκα, Τάουνσεντ (80' Γουίλσιρ), Λάμπαρν (65' Κάρικ)τ, Στάριτζ, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Πόλεκσιτς, Παβίσεβιτς (58' Μπεκιράι), Γιοβάνοβιτς, Βολκόφ (72' Βολκόφ), Κεσόγεβιτς, Γιόβετιτς (81' Κατσάλικα), Νταμιάνοβιτς, Ζβέροτιτς, Ντρίνσιτς, Σάβιτς, Μπόσκοβιτς

ΟΥΚΡΑΝΙΑ- ΠΟΛΩΝΙΑ: 1-0
Γήπεδο: Μέταλιστ Στάντιουμ

Τεράστια νίκη με 1-0 πέτυχε η Ουκρανία επί της Πολωνίας και έκανε βήμα πρόκρισης.

Το ματ είχε εξαιρετικό ρυθμό και στο 27ο λεπτό η Πολωνία άγγιξε το γκολ, καθώς ο Κονοπλιάνκα έκοψε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Λεβαντόφσκι, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Σεβτσούκ πέρασε λίγο άουτ.

Οι Ουκρανοί μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη και στο 64ο λεπτό μετά από σέντρα του Κονοπλιάνκα από αριστερά, ο Γιαρμολένκο κατέβασε με το στήθος μέσα στην περιοχή και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 74ο λεπτό ο Λεβαντόφσκι αστόχησε από ιδανική θέση, ενώ στο 76' και ο Πέτσκο έχασεμεγάλη ευκαιρία για την Πολωνία.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Πιατόφ, Κασερίντι, Σεβτσούκ, Φεντέτσκι, Ρακίτσκι, Στεπανένκο, Γιαρμολένκο (90' Γκούσεφ), Κονοπλιάνκα, Ροτάν, Εντμάρ (90+2' Μπεζούς), Ζοζούλια (61' Ντέβιτς).

ΠΟΛΩΝΙΑ: Μπόρουτς, Βοϊτκόβιακ, Γεντρζέιστσικ, Σζουκάλα, Γκλικ, Σόμποτα (61' Πέτσκο), Κριτσόβιακ, Μπλαστσικόφσκι, Λεβαντόφσκι (76' Ζιελίνσκι), Κλιχ (66' Μιερτζεγέφσκι), Ρ.Λεβαντόσκι.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ- ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ: 3-0
Γήπεδο: Ζίμπρου

Τη νίκη έστω την ισοπαλία αγνοεί από τις 28/04/04 το Σαν Μαρίνο που έχασε με 3-0 από τη Μολδαβία.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Σιμοντσίνι είπε όχι σε σουτ του Ντέντοφ, όπως έκανε και στο 33' σε προσπάθεια του Φρούνζα, ενώ στο 36' ο Αρμάς σημάδεψε το δοκάρι του Σαν Μαρινο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ακόμη πιο δυνατά στην επανάληψη και σο 55ο λεπτό ο Φρούνζα άνοιξε το σκορ. Μάλιστα τέσσερα λεπτά μετά ο Σιντορένκο έκανε το 2-0 για τη Μολδαβία, ενώ ο ίδιος πάικτης στο 89' διαμόρφωσε και το τελικό 3-0.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Κεμπανού. Αρμάς, Γκολοβατενκο, Ιονίτα, Γκάτσαν (86' Κοζοκάρι), Ντέντοφ, Μπορντιάν Άντρονιτς (68' Σουβούροφ), Φρούνζα, Ντορός (46' Αντόνιουτς), Σιντορένκο.

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ: Σιμοντσίνι, Βιταϊόλι, Παλάτσι, Ντ.Σιμοντσίνι, Ντέλα Βάλε, Βαλεντίνι, Μπερέτι (64' Μπατιστίνι), Γκασπερόνι (80' Βαλεντίνι), Σιμπέλι, Κερβελίνι, Ρινάλντι (82' Μπιάνκι).

Keywords
Τυχαία Θέματα