Χαρακίρι στο 2ο όμιλο (VIDEO)

19:57 11/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- 2ος ΟΜΙΛΟΣ- 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΔΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ: 2-2
Γήπεδο: Πάρκεν

Στο 2-2 κόλλησαν οι Δανοί με την Ιταλία και δε μπόρεσαν να κάνουν βήμα εισόδου στα μπαράζ, ενώ είναι πολύ πιθανό να μην περάσει κανείς 2ος από αυτό τον όμιλο. Ιστορικό ματς για τον Τζίτζι Μπουφόν που πέρασε στην κορυφή της λίστας με τους πρώτους σε συμμετοχές στην ιστορία της Εθνικής Ιταλίας (147).

Στο 20ο λεπτό ο Άντερσεν απέκρουσε το όμορφο

σουτ του Καντρέβα, ενώ στο 28' ο Οσβάλντο μπήκε στην περιοχή και με άψογο πλασέ έκανε το 1-0. Η Δανία ανέβασε στροφές και έφερε στα ίσα το ματς στο 45ο λεπτό με κεφαλιά του Μπέντνερ.

Στο 49ο λεπτό το σουτ του Ντιαμάντι έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 55' ο Έρικσεν σημάδεψε το δοκάρι του Μπουφόν. Στο 59' ο Άντερσεν απέκρουσε το σουτ του Ντιαμάντι, ενώ στο 66' ήταν η σειρά του Μπουφόν να πει όχι σε σουτ του Ζίμλινγκ. Στο επόμενο λεπτό, το σουτ του Μπίελαντ τράνταξε το δοκάρι του Μπουφόν, ο οποίος στην επαναφορά πραγματοποίησε τεράστια επέμβαση σε προσπάθεια του Μπέντνερ. Τελικά στο 79ο λεπτό ο Μπέντνερ με νέα κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στη Δανία, αλλά στο 90+1' ο Ακουϊλάνι έφερε στα ίσα το παιχνίδι.

ΔΑΝΙΑ: Άντερσεν, Γιάκομπσεν, Άγκερ, Μπίελαντ, Μποΐλεσεν, Κβιστ, Ζίμλινγκ (81' Αντρέασεν), Μπραϊθγουάιτ (46' Λάρσεν), Έρικσεν, Κρον Ντέλι, Μπέντνερ (84' Μάκιενοκ).

ΙΤΑΛΙΑ: Μπουφόν, Ντε Σιλβέστρι, Ρανόκια, Κιελίνι, Μπαλτζαρέτι, Μοντολίβο (81' Τζιλαρντίνο), Μαρκίζιο (68' Ακουϊλάνι), Μότα, Καντρέβα, Ντιαμάντι (77' Τσέρτσι), Οσβάλντο.

ΜΑΛΤΑ- ΤΣΕΧΙΑ: 1-4
Γήπεδο: Τα'Κάλι

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Τσεχία κόντρα στη Μάλτα, καθώς την κέρδισε με 4-1 και μπήκε δυνατά στο κυνήγι της 2ης θέσης.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Τσεχία, καθώς άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό με τρομερό σουτ του Χούμπτσμαν έξω από την περιοχή, ενώ στο 20' ο Τσεχ εδίωξε δύσκολα το σουτ του Μίφσουντ, δύο λεπτά μετά, ο Ντοκάλ σημάδεψε το δοκάρι της Μάλτας, ενώ στο 34' ο Λάφατα με κεφαλιά έκανε το 2-0 για τους Τσέχους.

Η Μάλτα μείωσε σε 2-1 με τον Μίφσουντ στο 47' αλλά τέσσερα λεπτά μετά, ο Κάντλετς έκανε το 3-1 με όμορφο τακουνάκι κι έδωσε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στην Τσεχία. To τελικό 4-1 έγραψε στο 90ο λεπτό ο Πέκαρτ.

ΜΑΛΤΑ: Χάμπερ, Καρουάνα (57' Άγκιους), Ντίμεχ, Μουσκάτ, Φάιλα (87' Φένεχ), Μπρίφα, Μουσκάτ, Μίντοφ, Καμιλιέρι (80' Φένεχ), Μίφσουντ, Κοέν.

ΤΣΕΧΙΑ: Τσεχ, Κάντλετς, Σουτσί, Σίβοκ, Ραίτόραλ, Χουσμπάουερ (90+1' Βάνεκ), Ντοκάλ, Πλαζίλ, Χούμπτσμαν, Κάντλετς (73' Πέκαρτ), Λάφατα (85' Γίρατσεκ).

ΑΡΜΕΝΙΑ- ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: 2-1
Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Γερεβάν

Το πάλεψε με νύχια και με δόντια η Βουλγαρία, αλλά τελικά γνώρισε την ήτα με 2-1 μέσα στην Αρμενία. Οι Βούλγαροι αγωνίζονταν με 9 παίκτες και πλέον το παιχνίδι της 2ης θέσης του ομίλου, παίρνει φωτιά,..

Στο 19ο λεπτό ο Στογιάνοφ είπε όχι σε σουτ του Όζμπιλιζ, ενώ στο 28' ο Ποπόφ αστόχησε από καλή θέση. Στο 37ο λεπτό ο Μπερεζόφσκι νίκησε τον Ποπόφ σε ανεπανάληπτο τετ α τετ, ενώ στο 45' η Βουλγαρία έχασε με κόκκινη τον Μποντούροφ για φάουλ στον Όζμπιλιζ. Μάλιστα σε αυτή τη φάση το κακό έγινε διπλό για τους βαλκάνιους, καθώς ο Όζμπιλιζ με όμορφη εκτέλεση, έκανε το 1-0.

Στο 55ο λεπτό ο Μπερεζόφσκι απέκρουσε το σουτ του Μανόλεφ και στο 61' ο Ποπόφ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ, έφερε στα ίσα το παιχνίδι. Οι Βούλγαροι έμειναν με 9 παίκτες στο 63ο λεπτό, καθώς ο Ντιάκοφ αντίκρισε τη 2η κίτρινη κάρτα και η Αρμενία πίεσε από εκεί και πέρα. Στο 72' ο Πιτσέλι δεν μπόρεσε από κοντά να κάνει το 2-1, ενώ και στο 75' ο Μκρτσιαν αστόχησε από καλή θέση. Τελικά στο 87ο λεπτό ο Μκρτσιαν έδωσε για τον Μοβσισιάν που έκανε το τελικό 2-1 για την Αρμενία.

ΑΡΜΕΝΙΑ: Μπερεζόφσκι, Αρζουμανιάν (12' Αλεξανιάν), Μκογιάν, Μκρτσιαν, Γκαζαριάν, Χοβνανισιάν, Όζμπιλιζ (54' Πιτσέλι), Σαρκίσοφ (90+4' Mανονιάν), Μοβσισιάν, Μχιταριάν.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Στογιάνοφ, Μανόλεφ (59' Τόνεφ), Ζάνεφ, Μίνεφ, Ιβάνοφ, Ποπόφ, Μιλάνοφ (76' Χριστόφ), Γκάντζεφ, Ντιάκοφ, Γκαργκόροφ (69' Ζλατίνσκι).

Keywords
Τυχαία Θέματα