Κλασική περίπτωση... ΠΑΟΚ

21:33 18/11/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 11η αγωνιστική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης

Δεν πρωτοτύπησε ο ΠΑΟΚ που κατέβηκε στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό με στόχο την υπέρβαση αλλά τελικά έχασε

με κατεβασμένα τα χέρια δείχνοντας πως δεν μπορεί να μείνει στο κυνήγι του Ολυμπιακού. Κακή η ομάδα του Δώνη θα μπορούσε να έχει δεχθεί περισσότερα γκολ από τον Παναθηναϊκό που στο ντεμπούτο του Ρότσα παρουσίασε καλή εικόνα.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στους "πράσινους" με τον ΠΑΟΚ να έχει ξεχάσει να μπει στο γήπεδο. Μόλις στο 7' η ομάδα του Ρότσα απείλησε όταν ο Τοτσέ πλάσαρε από ιδανική θέση αλλά ο Κουμάλο πρόλαβε και έκοψε την μπάλα. Δώδεκα λεπτά μετά ο Σισοκό έβγαλε ιδανική μπαλιά στον Μαυρία που δεν κοντρόλαρε όμως σωστά και σπατάλησε την ευκαιρία. Στο 26' πάλι σε "μονομαχία" Τοτσέ-Κουμάλο νικητής ήταν ο αμυντικός του ΠΑΟΚ. Λίγο μετά (28') οι φιλοξενούμενοι δημιούργησε τη μοναδική τους φάση στο πρώτο μέρος όταν ο Σαλπιγγίδης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία με τον Καρνέζη τελικά να διώχνει σε κόρνερ. Στην επόμενη φάση ο ΠΑΟ έχασε μοναδική ευκαιρία όταν ο Τοτσέ από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε πάνω στον Χακόμπο.

Τελικά το γκολ για τον Παναθηναϊκός ήρθε νωρίς στο δεύτερο μέρος. Τοτσέ και Ζέκα έπαιξαν ωραία ένα-δύο με τον Πορτογάλο να σουτάρει και να γράφει το 1-0. Στο 61' ο Ζέκα βγήκε και πάλι απέναντι από τον Χακόμπο αλλά αυτή τη φορά ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ έδιωξε την μπάλα με το πόδι. Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν για τους γηπεδούχους με τον Κουίνσι να βγάινει τετ α τετ στο 73' και τον Χακόμπο να λέει πάλι "όχι". Στο επόμενο λεπτό μετά από σέντρα του Σαλπιγγίδη η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και χτύπησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού. Οι "πράσινοι" στο 83' κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κουίνσι από τον Γιάννου. Ο Βιτόλο ανέλαβε την εκτέλεση του και έγραψε το 2-0 σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του. Μετά το γκολ ο Χακόμπο διαμαρτυρήθηκε έντονα και ο διαιτητής του έδειξε κόκκινη. Αυτό τον εξόργισε και επιχείρησε να επιτεθεί στον βοηθό ενώ κλοτσούσε πινακίδες έξαλλος. Έχοντας κάνει τις τρεις αλλαγές ο ΠΑΟΚ τελείωσε το ματς με τερματοφύλακα τον Γιάννου.

ΠΑΟ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Καρνέζης, Σισοκό (87'Μαρίνος), Βιτόλο, Μαυρίας (65'Φορναρόλι), Τοτσέ (79'Πετρόπουλος), Σεϊταρίδης, Ζέκα, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Κουίνσι

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Χακόμπο, Σταφυλλίδης, Κατσικάς, Ρομπέρ (65'Γιάννου), Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Λάζαρ (56΄Λίνο), Κάτσε, Κουμάλο, Αθανασιάδης, Έτο (46'Κωνσταντινίδης)

Keywords
Τυχαία Θέματα