Ανάσα για Βέρντερ

21:12 18/11/2012 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ- ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: 1-3
Γήπεδο: Rhein-Neckar-Arena

Μεγάλο διπλό πέτυχε η Βόλφσμπουργκ επί της Χοφενχάιμ με 3-1.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Βόλφσμπουργκ, η οποία άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με κεφαλιά του Χασέμπε. Στο 10' ο Μπενάλιο έδιωξε εντυπωσιακά το διαγώνιο σουτ του Φιρμίνο, αλλά στο 24' ο Ζόσουε βρήκε τον Ντοστ στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων κι εκείνος με σουτ έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 3-0 με τρομερό σουτ του Ναλντο στο 78'

και η Χοφενχάιμ μείωσε στο 88' με τον Ντερντιγιόκ

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπενάλιο, Γάγκνερ, Νάλντο, Κιέρ, Σέφερ, Ζόσουε (83' Μαντλουνγκ), Πόλακ, Χασέμπε, Ντιέγκο, Όλιτς (89' Κάλενμεργκ), Ντοστ (90' Τζόνσον)

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Βίισε, Μεκ, Γιένσεν (77' Σκίπλοκ), Ντελπιέρ, Τζόνσον, Γουίλιαμς (46' Γκρίφο), Ρούντι, Φιρμίνο, Φόλαντ, Σαλίχοβιτς, Χοσελού (67' Ντερντιγιόκ).

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ- ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ: 2-1
Γήπεδο: Βεζερστάντιον

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ; Τι κι αν αφότου ισοφάρισε έμεινε με δέκα παίκτες; Η Βέρντερ δεν πτοήθηκε και επικρατώντας 2-1 της Φορτούνα Ντίσελντορφ στη Βρέμη έφτασε τις τρεις σερί νίκες στο «Βέζερσταντιον» αυξάνοντας την απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη και πλησιάζοντας στις θέσεις της Ευρώπης.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που έπαιξε σε όλο το ματς, έκανε πέναλτι στον Κρούζε κι επέτρεψε στον Λανγκενέκε να ανοίξει το σκορ στο 10'. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Πέτερσεν στο 51' και παρότι στο 77' έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λουκίμια με δεύτερη κίτρινη, έφτασαν στην ανατροπή με τέρμα του Ντε Μπράινε στο 82'.

ΒΕΡΝΤΕΡ: Μίελιτζ, Γκέμπρε Σελασιέ, Λουκίμια, Παπασταθόπουλος, Σμιτζ, Γιουούζοβιτς, Ντε Μπρούινε, Χαντ, Αρναούτοβιτς (84' Πρεντλ), Ελία (79' Ελία), Πέτερσεν (90' Άκπαλα).

ΦΟΡΤΟΥΝΑ: Γκίφερ, Λέβελς, Λανγκενέκε, Φαν ντερ Μπεργκ, Γκονζάλες, Μπόντζεκ, Λάμπερτζ, Γκαρμπουτσέφσκι, Ίλσε (68' Ράφαελ), Μπελινγκχάουζεν (56' Τσα), Κρούζε

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα