Κιτρινόμαυρη» αντεπίθεση

17:07 22/2/2015 - Πηγή: AEK365

FOOTBALL LEAGUE

18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015

Παναιγιάλειος-Ηρακλής Ψαχνών 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

Συνεχίζει να ανεβαίνει ο Παναιγιάλειος. Η ομάδα του Αιγίου επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή Ψαχνών και δείχνει ικανή να κυνηγήσει το όνειρο της ανόδου. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με αυτογκόλ ο Ραπτάκης στο 33'.

Παναιγιάλειος (Π. Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Ρουμπουλάκου, Ακπαρίδης, Ιωάννου, Γκοτσούλιας, Πιζ(60' Σκαρτσίλας), Ουρτάδο, Μίλιεβιτς(78' Σταμόγιαννος), Σεχολάρι, Μπουρλάκης.
Ηρακλής Ψαχνών (Η. Φυντάνης): Μανιάτης(83' Μελισσάς), Β. Πατσατζόγλου, Ραπτάκης, Σικαλιάς, Τσιμότζι(84' Τσεβάς), Χρ. Πατσατζόγλου, Νικολίτσης, Ιβκοβιτς(39' Ενρίκο), Ράντι, Μπαλαράμπε, Γουόρντεν.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φωκικός-Ζάκυνθος 1-2
ΓΗΠΕΔΟ: Άμφισσας

Τεράστιο διπλό και μάλιστα με ανατροπή, που τον κρατά κοντά στη μάχη της ανόδου πέτυχε η Ζάκυνθος η οποία επικράτησε με 1-2 του Φωκικού στην Άμφισσα. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Καλλέργη στο 4' αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και με αυτογκολ του Καντούτση στο 67' και γκολ του Καλλιβώκα στο 78' έδαν τη νίκη στην ομάδα του νησιού.

Φωκικός (Λ. Τσιγαρίδας): Αμουτζάκης, Γεωργουσόπουλος(88' Χαλιώτης), Καντούτσης, Μπολμποσιάν, Σκαρίμπας(81' Ζαρκάδας), Καλλέργης, Ευαγγελιδάκης, Μαρκάκης, Ντούνης, Κασνέτση, Χαντάκιας
Ζάκυνθος (Ν. Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Τσόπελας, Νόνης, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Οικονόμου(90' Πιτταράς), Ευθυμιάδης, Βαρέλα(83' Πέττας), Κρολ, Κρισμάρεβιτς, Πλαβούκος(46' Παπαδημητρίου)

Πιερικός-Λαμία 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ Κατερίνης

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα σε ένα κακό ματς με ελάχιστες φάσεις και πολλές κίτρινες κάρτες αναδείχθηκαν Πιερικός και Λαμία με τους φιλοξενουμένους να παραμένουν σε κακή κατάσταση.

Πιερικός (Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Γιαννούλης, Γιαννόπουλος(15' Μπαστάνης), Τσιάρας, Παλιάτσιος, Μυστακίδης, Ντόσης, Σταματής
Λαμία (Δερμιτζάκης): Μπλάζιτς, Φατιόν, Ζουλιώτης, Μουμίν, Νεόφυτος, Ρεπετσάς, Λεάντρο, Γκούρμα, Καμαρά, Κακαράς, Πέρεθ

Εθνικός Γαζώρου-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-3
ΓΗΠΕΔΟ: Σερρών

Νέα μεγάλη νίκη για την Αναγέννηση Καρδίτσας μέσα στην έδρα του Εθνικού Σερρών αυτή τη φορά. Οι Καρδιτσιώτες επικράτησαν με 3-0 και συνεχίζουν να μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία. Μίχος στο 4', Τζέκος στο 58' και Γκουγκούδης στο 84' τα γκολ των κιτρινόμαυρων.

Εθν. Σερρών (Κοκότοβιτς): Κραβαρίτης, Κουκόλης, Κοντσίδης(62' Κρεβατάς), Παπαϊωάννου, Κρουσταλέλης, Χατζηδημητρίου, Δέντσας, Μαρίνου, Ελευθεριάδης(70' Λαζαρίδης), Μπλέντι, Τσιλούλης
Αν. Καρδίτσας (Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Φωτιάς, Οικονόμου, Μίχος, Νίκιτς, Γκουγκούδης, Σαΐν(72' Βουτσιάς), Πέεφ(78' Κουλίδης), Τζέκος

Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου (18:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα