Κιντ: Ο Γιάννης θα είναι πολύ ώρα στο παρκέ

10:12 27/10/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον Τζέισον Κιντ ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο 19χρονος άσος θα βρίσκεται πολλή ώρα στο παρκέ για λογαριασμό των Μιλγουόκι Μπακς.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Τζέισον Κιντ, τόνισε: "Ανεξάρτητα από το ποια θέση θα παίζει, θα είναι πολλή ώρα στο παρκέ. Θέλουμε να πετύχει. Αν αυτό σημαίνει πως θα ξεκινάει τα παιχνίδια, θα τον ξεκινάμε".
Από τη μεριά του, ο ίδιος ο Αντετοκούνμπο δήλωσε:

"Δεν έχει σημασία ποιος αρχίζει ένα παιχνίδι, αλλά ποιος το τελειώνει. Αν έρχομαι από τον πάγκο δεν έχει σημασία, γιατί ξέρω ότι ο προπονητής με εμπιστεύεται. Αν πάω καλά, θα με κρατήσει στο παιχνίδι. Ξέρω πως θα έχω τις ευκαιρίες μου, είτε σαν βασικός είτε από τον πάγκο".
Στο πρόσφατο φιλικό προετοιμασίας με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ο Αντετοκούνμπο δεν είχε καλή απόδοση, 0/7 σουτ και 8 λάθη, με τον 19χρονο φόργουορντ να δηλώνει: "Ήταν μια πολύ κακή μέρα. Συνήθως δεν κάνω πάνω από τρία λάθη το πολύ. Όταν είδα τη στατιστική μετά το παιχνίδι, έπαθα σοκ. Θα είμαι πιο προσεκτικός στη συνέχεια".
Ο Κιντ για τη κακή απόδοση του Αντετοκούνμπο είπε: "Συμβαίνουν αυτά. Θα κάνει και λάθη. Δεν ανησυχώ. Δεν είναι ότι κάνει λάθη χαλαρότητας. Είναι ακόμη 19 και μαθαίνει".
Τέλος, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε: "Η παρουσία μου στο σάμερ λιγκ και στο Μουντομπάσκετ τόνωσε την αυτοπεποίθηση μου. Πιστεύω πως μπορώ να συνεισφέρω περισσότερο στην ομάδα μου από πέρσι. Είμαι έτοιμος".
Όσο για το τι υπόσχεται στους φιλάθλους, είπε: "Κάποια καρφώματα, κάποιες πάσες ε, θα βάλω και κανένα τρίποντο στις καλές μέρες".

Keywords
Τυχαία Θέματα